Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς & εντυπώσεις

Βροχή τερμάτων στο Δημοτικό γήπεδο Καστέλλας με την ομώνυμη ομάδα και το Ολυμπιακό Χαλκίδος να σημειώνουν έξι γκολ και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.
Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι τον αγώνα και κατάφεραν στο 13' να ανοίξουν το σκορ με αυτογκόλ του Αγγελάτου στην προσπάθεια του να αποκρούσει 1-0. Στο 33' η Καστέλλα με εξαιρετικό πλασέ του Μήτρου διπλασίασε τα τέρματα της 2-0.
Στο 44' ο Σκριβάνος βρέθηκε τέτ-ατε με τον Κηόπουλο και τον πλάσαρε εύστοχα μειώνοντας το σκορ 2-1 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στο 69' έφεραν το σκορ στα ίσια με κεφαλιά του Σκριβάνου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ2-2.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Μαστροκώστα 2-3.
Και ενώ οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν την νίκη ήρθε ο Μπασινάς στις καθυστερήσεις 93' και με δυνατό σουτ έφερε τον αγώνα και πάλι στα ίσια.3-3.

Να σημειωθεί ότι στο 54' η Καστέλλα διαμαρτυρήθηκε έντονα ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή του Λαφαζάνη,
 ενώ στο 80' Χτύπημα εκτός φάσης του Σπανού στον Σκριβάνο ο Διαιτητής του χάρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΠΟ Καστέλλας: Ν Κιαπέκος
Κηρόπουλος, Ταψής, Κεχαγιάς, Σπανός, Ράζος, Μπασινάς, Μήτρου, Τσούτσης (57' Μαντάς), Λαφαζάνης( 80' Ζήσης), Γκάβαλης, Τσιαμίχας (74' Μπαλαμπάνης).

Ολυμπιακός Χ: Τσιμιχόδημος - Ιωαννίδης
Γκόγκος, Μεταξάς Γ, Αγγελάτος( 46' Σκριβάνος Π του Δ), Τσολάκος, Μούτη, Κάρο, Τζάβρας, Δάσκος( 46' Μεταξάς Ν), Μαστροκώστας, Ευσταθίου(92' Παπαδόπουλος), Σκριβάνος Π του Λ)