Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Intercity" ο ΑΟ Χαλκίς

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της Εύβοιας ο ΑΟΧ κέρδισε μέσα στην έδρα του 1-0 την ομάδα των Λουκισίων με σκόρερ τον Βαλκάνο. Το συγκρότημα του κ. Λάμπρου μοιάζει με τρένο χωρίς στάσεις, αφού για 7η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα φεύγει νικήτρια και μάλιστα χωρίς να δεχτεί ούτε ένα τέρμα.

Ο ΑΟΧ δείχνει να τα καταφέρνει ακόμα και σε κακούς αγωνιστικούς χώρους, αφού ο χλοοτάπητας του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας ήταν άθλιος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την Χαλκίδα.

Οι Χαλκιδείς, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια παίρνοντας δίκαια την 7η συνεχόμενη νίκη.

Στα αγωνιστικά, το γκολ που έκρινε τον αγώνα μπήκε στο 22’ όταν ο Βαλκάνος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0), αφού πρώτα κέρδισε τη μπάλα από μια μονομαχία ανάμεσα στον Ντελή και τον Ευσταθίου. Στο 56’ το σουτ του Βαλκάνου κατέληξε στη ρίζα του δοκαριού, ενώ στο 85’ πάλι ο ίδιος παίκτης βρήκε πάλι το δοκάρι του τέρματος όταν σούταρε μέσα από την περιοχή.

                                         Ακούστε τι δήλωσε μετά τον αγώνα
                                          ο Προπονητής του ΑΟ Χαλκίς

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ (Γ.Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (55’ Κωνσταντάγκας), Βαλκάνος, Θωμάς (70’ Τσεκούρας), Ανέστης, Σμυρναίος (60’ Ντούμας).

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Τ.Ταυταρίδης): Ευσταθίου, Αποστόλου (70’ Κόλλιας), Μπουλούκος, Μπαϊμπάκης, Ντέμσα, Σειντάρας, Κουτσαβλής, Ελευθερίου, Καρβέλης, Λουκατζίκος (60’ Αποστόλου Ι.).




>