Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα νέα λίγο πρίν τον αγώνα στα Ψαχνά

Ηρακλής Ψαχνών
Δυο θα είναι τελικά οι παίκτες τις υπηρεσίες των οποίων δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Φοιρός ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Ηρακλή Ψαχνών με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος τεχνικός  καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον Νάκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού κι απέχει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και τον Ποσίνκοβιτς. Ο δεύτερος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και εξασφάλισε σχετική άδεια προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του (Κροατία), για την οποία έχει ήδη αναχωρήσει.

Αντιθέτως, «παρών» δηλώνει ξανά ο Τσιμόντζι που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Τέλος, αναφορικά με την αποστολή, ο Φοιρός αναμένεται να ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» ανήμερα του αγώνα (Παρασκευή 5/12) με τον οποίο ξεκινάει η «δράση» της 7ης αγωνιστικής στον Νότιο όμιλο της Football League.


Απόλλων Σμύρνης
Στόχος της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι η νίκη, ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τα προβλήματα του Κωστένογλου , είναι οι τραυματίες Σέτι και Χατζηζήσης , οπού έμειναν εκτός αποστολής,

Η αποστολή για τον αγώνα εναντίων των Ψαχνών, είναι η εξής: Κουτσόπουλος, Πίτκας, Καρακώστας, Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Γεωργίου, Κοτσώνης, Κυριάκος, Γκονζάλες, Λαγός, Αλίπιο, Νανία, Ανγκούλο, Κυβελίδης, Βάντερσον, Φαρινόλα, Βασιλαντωνόπουλος, Ενρίκο, Φουκαράς.