Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πήραν το τρίποντο οι Ωρεοί ( VIDEO το γκολ)

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χωρο μετά την πολυήμερη βροχή, η ομάδα των Ωρεών κατάφερε να επιβληθεί της Κηρίνθου με 1 – 0, για την 5η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη κυκλοφορίας της μπάλας, περισσότερη συνεννόηση με φυσική συνέπεια να έχουν και  περισσότερες ευκαιρίες,  χωρίς όμως επιτυχή κατάληξη.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν στο χόρτο με άλλο
πρόσωπο και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, ενώ έχασαν πολλές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο αγώνας ήταν σχεδόν μέσα στην περιοχή του Παράβαλου, με την μπάλα να σώζεται τελευταία στιγμή από τα δίχτυα του.
Το γκολ ήλθε στο 51΄ σε μια φάση που θα την λέγαμε… διαρκείας (δείτε το Video). Ο Μούστος εκτελεί φάουλ και δίνει την μπάλα στον Πατσή που με ένα δυνατό σουτ τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επιστροφή της βρίσκεται στα πόδια του Ματζώρου που το σουτ που πραγματοποιεί πέφτει σωτήρια ο Παράβαλος και τη διώχνει κόρνερ.
Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Βαγγέλης Μούστος και ο Παυλάκης πετάγεται στην πορεία της και την στέλνει στα δίχτυα, δίνοντας το σημερινό τρίποντο στην ομάδα των Ωρεών.

ΑΟ Ωρεών
Παναγιωτόπουλους, Παυλάκης, Μαντζώρος, Γιουκάι, Ψιλούδης, Πατσής  (94’ Χριστόπουλος), Μούστος, Μαυρούτσικος Ι, Φούσκας (45΄ Μπλέτσας – 94΄ Νικολόπουλος), Γαλούπης, Ρεσούλη

ΑΕ Κηρίνθου
Παράβαλος, Μόσχου Α, Τριανταφύλλου, Συκιώτης, Δρακόπουλος, Μόσχου Ε, Βρέττος Π, Ματράκας, Τζανής (89΄ Βρέττος Γ), Σιγανός, Γεωργοσόπουλος

Διατητής: Σιμιτζής
Βοηθοί: Δελχάς – Κελεπούρης

Μπεκιάρης Χρήστος

(Σε λίγο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Δείτε το γκολ του αγώνα


και το φωτορεπορταζ