Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Νέου Πύργου - Αναγέννηση Μαντουδίου 2 - 0

Σε ένα μετριότατο παιχνίδι, η "Α.Ε.Κ. Νέου Πύργου" νίκησε εύκολα την ΝΕΑΝΙΚΟΤΑΤΗ «Αναγέννηση Μαντουδίου» με σκορ 2-0 και έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά  σαν πρωταθλήτρια χειμώνα για τον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας(εκκρεμεί ο αυριανός αγώνας της Αιδηψού που πιθανά να φέρει τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν, με την ΑΕΚ όμως να έχει μια αγωνιστική λιγότερη).
Η Α.Ε.Κ ήταν απλά αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας 2 φορές και πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο κρατώντας μακριά την "Αναγέννηση" από τα καρέ της. Έχασε επίσης άλλες δυο ευκαιρίες με τους Μαρίνοφ και Καραβά.
Συγκεκριμένα στο 26' ο Καμπάνταης μετά από σύγχυση στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το 1-0.
Στο 42'  μετά από ωραία σέντρα του Καραβά, ο Στραφιώτης πιστοποιώντας την καλή φόρμα που βρίσκεται έγραψε με κεφάλιά το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η «Αναγέννηση» ήταν καλύτερη, κυριάρχησε στο κέντρο και κατάφερε να απειλήσει δύο φορές, με κεφαλιά του Σαρρή και ασθενές σουτ του Μπαλατσού.
Η «Αναγέννηση» κατέβηκε στο χόρτο με πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, με αποκορύφωμα τον 14χρονο σωματώδη τερματοφύλακα Τζαχρήστο!!!.
Συνολικά το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού το γήπεδο Ν. Πύργου όπως έχουμε πεί και στο παρελθόν, είναι αποτρεπτικό και δεν προσφέρεται πλέον για καλό ποδόσφαιρο.
Να σημειώσουμε εδώ πως η χρονιά έκλεισε για τους γηπεδούχους με  4 ήττες. Δύο από αυτές στο πρωτάθλημα της προηγούμενης περιόδου ( από Προκόπι και Μακρυκάπα) και δύο από τη φετινή ( και οι δύο από τα Βασιλικά, σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Πιθανά να είναι η πιο πετυχημένη χρονιά της βραχύβιας ζωης της ομάδας της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» και αυτό πιστεύουμε πως είναι αποτέλεσμα συνδιασμού σχέσης και απόδοσης της δουλειάς της Διοίκησης, του προπονητή Βαγγέλη Μπεκάκου και των παικτών της ομάδας. Τελειώνουμε με σχόλιο που όπως διαβάσαμε στο FaceBook σε ανάρτηση του κ. Μπεκάκου, που σε γιορταστικό και χιουμοριστικό ύφος γράφει: «Τα εύσημα πηγαίνουν φυσικά σε σας μουρλά, που αν και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ψυχασθενείς, εν τούτοις είστε συνολικά σοβαροί (παρεπιπτόντως....) Καλή χρονιά!»

ΣΣ: Φωτο από Δημήτρης Κουμπής (τερματοφύλακας με δελτίο στον ΑΟ Βουτά)