Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτος και με νίκη έκλεισε το 2014 ο ΑΟ Χαλκίς( Φωτορεπορτάζ)

Την νίκη με 2-0 πήρε ο ΑΟ Χαλκίς στο Ενωσιακό γήπεδο από τον ΑΟ Αυλωναρίου σε έναν μοιρασμένο αγώνα όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν προ υποθέσεις γκολ αν και στο Β' μέρος για το τελευταίο ημίωρο στάθηκαν καλύτερα από τον ΑΟ Χαλκίς χωρίς όμως να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Μόνου.
Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή αλλά η σωστή αμυντική λειτουργία των παικτών του Αυλωναρίου δεν τους επέτρεψαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Πετράκη. 
Στο 44' όμως ο ΑΟ Χαλκίς με μια εξαιρετική ενέργεια του Τσεκούρα που πλάσαρε υποδειγματικά άνοιξε το σκορ 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και στο 54' βρέθηκαν σε θέση βολής με τον Δημά που από κοντά πλάσαρε άουτ, ενώ στο προηγούμενο λεπτό 53' ο Τόλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Πετράκη.
Μέχρι το 80' οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή αλλά δεν μπορούσαν να μπουν στα καρέ του Μόνου και στο 81' μια γρήγορη αντεπίθεση της Χαλκίδας  έδωσε το δεύτερο γκολ της Χαλκίδας αφού ο Ανέστης με πλασέ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Πετράκη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 υπέρ του ΑΟ Χαλκίς.




ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ( Λαμπρου )
Μόνος - Κοροβέσης - Τζαφέρος - Καραμπάς - Αυλωνίτης - Ευσταθίου - Τσεκούρας ( 80 Μαρίνος ) - Βαλκάνος ( 83 Λειβαδίτης ) - Θωμάς ( 82 Ζευγολάτης ) - Ανέστης - Τόλης

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ( Τόγιας )
 Πετράκης - Δημάς ( 74 Μακρυνικόλας ) - Μπρεκανάκου - Καραμπίνης - Μαρούλης - Βασιλείου - Κοτρώζος - Μακρής - Πόγκας ( 63 Βογιατζής ) - Ηλίας - Φραγγής 

>