Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέρασε ο θρύλος από το Προκόπι 1-2 την Δόξα

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα του Ολυμπιακού Χαλκίδος απέναντι στην αξιόμαχη για άλλη μια αγωνιστική  Δόξα Προκοπίου.Οι ερυθρόλευκοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος τους σκορ του πρώτου ημιχρόνου (1-0). Δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και η δυο ομάδες, με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, με την γηπεδούχου ομάδα να προσέχει περισσότερο τα νότα της.
Στο 7' λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την μάδα του Ολυμπιακού, με τον Τζαβρα να μπαίνει στην περιοχή απέναντι από τον Παμφίλη να σουτάρει, αλλά ο πολύ καλός και χθες τερματοφύλακας της Δόξας κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
 Στη συνέχεια είχαμε μια φλύαρη υπεροχή του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Δόξας πέρα από κάποια μακρινά σουτ.
Στο 38' είχαμε το γκολ για τους Μαυραετούς,  με τον Δασκαλόπουλο να πετυχαίνει ένα παλικαρίσιο προσωπικό γκολ και λέμε παλικαρίσιο προσωπικό, γιατί στη φάση του γκολ ο Δασκαλόπουλος κυνήγησε μια βαθιά μπαλιά πάνω στον Γκογκο,  πήρε την μπάλα με το κεφάλι και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
Με αυτό το γκολ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι. Έτσι στο 46' ο Μαστροκωστας από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα και στο 51', κεφαλιά του Τσολάκου ανάγκασε τον Παμφίλη σε άλλη μια σπουδαία και θεαματική επέμβαση, έδιωξε σε κόρνερ.
Ότι δεν κατάφερα ο Τσολάκος, το κατάφερε ο Σκριβάνος Π του Δημητρίου ένα λεπτό αργότερα, στο52', με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή 1-1.
Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός μέχρι το 65' όπου έχασε άλλες δυο καλές ευκαιρίες, μια με τον Δάσκο στο 54' και μια με τον Μαστροκώστα στο 65'.
Στο 77' η Δόξα απάντησε στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού με τον Δημάκο να χάνει μοναδική ευκαιρία  σε τετ α τετ με τον Γκογκο, ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων απόκρουσε σωτήρια για την ομάδα του.
Στο 82' είχαμε το δεύτερο και νικητήριο  γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τον Παπαδέδε να σεντράρει, η μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Παμφίλη  1 – 2 .
Καλή η διαιτησία του κυρίου Σέγκου και των βοηθών Τσιφλάκου, Φεργάδη

Δόξα Προκοπίου:
Παμφίλης, Μορφούλης, Πουλιπούλης, Ανδρέου Σωτ, Ανδρέου Αν, Κανελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Σταμούλος (90' Μούντριζας), Κουτσουφλάκης, Δημάκος, Καλάης (88' Σοφούλης).

Ολυμπιακός Χαλκίδος:
Γκόγκος, Μεταξάς, Μουσάι, Τσολάκος, Κάρα, Δάσκος (71' ΣκριβάνοςΠ του Λ), Τζάβρας (90' Παπαδόπουλος), Μαστροκώστας, Ευσταθίου (92' Τσακούλης), Σκριβάνος Π του Δ, Παπαδέδες.