Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επαγγελματική νίκη με το συνήθη ύποπτο ο ΑΟΝΑ

Ο ΑΟΝ Αρτάκης
 πέρασε από δύσκολα την Αυλίδα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-0. Οι «ερυθροκίτρινοι» ευτύχησαν να σκοράρουν στο 14΄με το Μάριο Καραχάλιο, στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ με εμπειρία και λογική  και κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι παρότι πίεσαν στην επανάληψη δεν κατάφεραν να εκφράσουν την υπεροχή τους και με φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα πρόσθεσαν άλλη μια ήττα στο παθητικό τους.

Στο 10΄ το σουτ του Μακαντάση από το ημικύκλιο πέρασε μόλις άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα φάση καρμπόν με το Γίγα να εκτελεί φάουλ το Γεραμάνη να διώχνει με γροθιές η μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από τη περιοχή όπου ο Καραχάλιος την έστειλε στα δίχτυα με καλοζυγισμένο σουτ. Η απάντηση της Αυλίδας ήρθε στο 34΄όταν ο Τσομάσκα με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ευαγγελινού.

Το ημίχρονο έκλεισε με δυο μεγάλες ευκαιρίες του Καραχάλιου που ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνων των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη ο ΑΟ Αυλίδας ρίσκαρε με πολλούς παίκτες στην επίθεση όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Α. Χρυσό στο 86΄να κόβει τελευταία στιγμή τη πολύ επικίνδυνη σέντρα του Καραλή. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Λύκου έβρισκαν πολύ χώρο στις αντεπιθέσεις που επιχειρούσαν αλλά στη τελική προσπάθεια (Καραχάλιος 53΄, 78΄, 83΄, Χρόνης 91΄) δεν ήταν εύστοχοι.  

ΑΟ Αυλίδας (Χ. Καπελιάνης):
Γεραμάνης, Σαμαρτζής, Τζαφέρος(80΄Σαλεμής), Ζαζάς, Προβής, Κάκιος, Καραλής, Χιούσκα, Γιαλός (66΄Βισβίνης), Λεοντάρης (60΄Κωνσταντόπουλος),  Τσομάσκα

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος):
 Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι, Α. Χρυσός, Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας (81΄ Χρόνης), Καραχάλιος, Μαστροκώστας (46΄Χ. Χρυσός), Μακαντάσης, Δεληγιώργης.

>