Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στις καθυστερήσεις τσίμπησε βαθμό ο Λήλας στην Τριάδα

Γράφει ο Σπύρος Βαβουλιώτης
Παντριαδικός και Λήλας μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο γήπεδο της Τριάδας σε έναν αγώνα με λίγες φάσεις που το τελικό του αποτέλεσμα κρίθηκε στις καθυστερήσεις.
Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τον Παντριαδικό να πλησιάζει τρεις φορές στην εστία του Τσάμαρη και να χάνει ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στο 17' ο Γκούμας βρέθηκε απέναντι από τον Τσάμαρη, τον απέφυγε πλάσαρε αλλά πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Λήλα.
Στο 27' Μπαλιά πάσα του Γκούμα στον Καρατάκη που σούταρε δυνατά ελάχιστα άουτ.
Στο ίδιο λεπτό 27' ο Γκούμας πήρε την μπάλα από το κέντρο μπήκε στην περιοχή του Λήλα σούταρε από πλάγια με την μπάλα να περνά ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι του Τσάμαρη.
Στην επανάληψη ο Λήλας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 48' όταν ο Νάνος σέντραρε στον Τρίκκα που σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Κουρούπη και με εντυπωσιακή εκτίναξη ο Ντελέκος έδιωξε.
Στο 67' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γραμματικού η μπάλα έφθασε στον αμαρκάριστο Γκούμα που την έστειλε στα δίχτυα 1-0.
Η επόμενη αξιόλογη φάση έγινε στο 95' όπου άλλαξε και το αποτέλεσμα αφού ο Λήλας ισοφάρισε, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντελέκος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα η οποία έφθασε στον Καρλατήρα που πέτυχε την ισοφάριση 1-1.

Παντριαδικός: Παπαθεοδώρου
Ντελέκος, Καραμπέτσος, Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ, Σαρρής ( 82' Κουνής), Κατσίκης, Γκούμας ( 90' Σιαράπης), Καραντάκης ( 75' Χασάνδρας Δ).

Λήλας: Δ Τσαραντάνης
Τσάμαρης, Κικίδης, Καρλατήρας, Βλάχος, Μαραγκός, Χαλιώτης, Νάνος, Μπράχο, Τρίκκας (75' Κατσικαβάλης), Παύλου, Γούναρης( 66' Κουσερής).
Ακούστε δηλώσεις των δύο προπονητών