Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πεντάρα κέρασε η Ερέτρια την Καστέλλα

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Απόλλων της Ερέτριας μέσα στην Καστέλλα υποχρεώνοντας την τοπική ομάδα σε βαριά ήτα 1-5
Σαφώς βελτιωμένοι οι φιλοξενούμενοι στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως, και με τις οδηγίες του νέου της προπονητή Γιώργου Κρόκου, η ομάδα του Απόλλωνα έπιασε καλή απόδοση καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, και ένα δύσκολο παιχνίδι το έκανε να φαίνεται εύκολο σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι η έδρα της Καστέλλας.Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα τις Ερέτριας έπαιξε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα αφού στο 42' αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κόκκινη (δικαιολογημένα από τον κύριο Κασομούλη) ο Ρωμανός για σκληρό μαρκάρισμα στον Μήτρου.
Το ματς ξεκίνησε με την Καστελλα να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 3' με τον Μήτρου σε τετα τετ να νικάτε από τον πολύ καλό Μητακίδη (όπου χρειάστηκε φώναξε παρόν).
Τρία λεπτά αργότερα και στο 6' λεπτό η Ερέτρια απάντησε στην ευκαιρία της Καστέλλας με τον Τόρα μόνος απέναντί στον Κυρόπουλο ο τερματοφύλακας της Καστελλας απόκρουσε σε κόρνερ.
Ότι δεν κατάφερε ο Τόρα το κατάφερε ο Μώρος στο13' με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ να ανοίγει το σκορ για του φιλοξενουμενους0-1.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 28' με τον Μπαλαμπάνη με ωραίο μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 1-1.
Στο 32'ο Ζήσης σπατάλησε μια καλή ευκαιρία για την ομάδα της Καστέλλας να βάλει την ομάδα του σε θέση ισχύος αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Δυο λεπτά αργότερα και στο 34'ειχαμε το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Ερέτριαςμε τον Αγραφιώτη να κάνει με μονοκόμματο σουτ 1-2.Και ενώ όλα έδειχναν ότι με αυτό το σκορ θα πάνε οι δυο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Τόρα είχε διαφορετική άποψη και με κεφαλιά έκανε το 1-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γ.Κρόκου διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς και δεν επέτρεψε στην ομάδα της Καστέλλας να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Έτσι στο 90' οΤόρα με ωριαίο σουτ ανέβασε τον δίκτυ το σκορ 1-4(δεύτερο προσωπικό γκολ), και στης καθυστερήσεις ο Μεμάι με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-5.
Άριστη η διατησία του κυρίου Κασομούλη και των βοηθών Κυρίας Φρατζή και κυρίου Χουλιαρά.

ΑΠΟ Καστέλλας
Κηρόπουλος, Γιούλης, (46' Ταψής), Κεχαγιάς, Σπανός, Ράζος, Μπασινάς, Γκάβαλης, Μπαλαμπάνης, (80' Τσούτσης), Μήτρου, Μαντάς, Ζήσης, (46' Τσιαμίχας)

Απόλλων Ερέτριας
Μητακίδης, Φορμούζης, (70' Κούτρας), Λιατίφης, Βελαέτης, Πεππές, Ρούσος, (Ευγενίου), Αγραφιώτης, (80' Μεμάϊ), Ρωμανός, Τόρα, Παριανός, Μώρος




Ακούστε δηλώσεις προπονητών