Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δίκαιη μοιρασιά για Αυλίδα και Δροσιά

Σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε ΑΟ Αυλίδας και ΑΠΚΟ Δροσιάς έμειναν στο 0-0. Οι δυο ομάδες δεν είχαν καλή ανάπτυξη με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν λίγες καλές φάσεις 6-7 συνολικά οπότε και το θέαμα ήταν φτωχό για τους 150 περίπου θεατές.



Πρώτη και μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 10΄όταν σε σέντρα του Κηπιώτη το κεντρικό επιθετικό δίδυμο έκανε τσαφ και ο Βουλωμένος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου χρειάστηκε ο Ντουμάνης να σταματήσει τα σουτ του Λεοντάρη (38΄) και Γιαλού (41΄).




Σε όλο το 2ο ημίχρονο καταγράφηκαν τρεις μόλις φάσεις με το Γεραμάνη να σταματάει το πλασέ του Λίφο στο 50΄, το σουτ του Κατσίκαρου στο 63΄να φεύγει λίγο άουτ και τέλος στο 86΄ο Ντουμάνης ξανά να λέει στο σουτ του Γιαλού.

ΑΟ Αυλίδας (Χ. Καπελιάνης):
 Γεραμάνης, Σαμαρτζής, Τζαφέρος, Ζάζας, Προβής, Χιούσκα (86΄Σαλεμής), Στεργίου, Σπυρόπουλος, Γιαλός, Τσομάσκα (76΄Καραλής), Λεοντάρης (61΄Βισβίνης).

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Δ. Αντωνόπουλος):
Ντουμάνης, Χ. Φρυγανάς, Ματζούνης, Κηπιώτης,  Σ, Τσούτης, Κατσικάρος, Βουλωμένος, Σάλεμ (61΄Μπαϊμπάκης), Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος (76΄Ρίτσα),Λίφο.
Δηλώσεις Προπονητών