Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άρχισε τις σούζες το Αλογάκι 2Χ2 η Σκύρος

Πήραν μπρος οι μηχανές και ο ΑΟ Σκύρου σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά το τρίποντο στο Προκόπι μέσα στο Νησί πήρε το δεύτερο συνεχόμενο νικώντας με 2-0 τον ΑΟ μακρυκάπας.
Από την αρχή οι Σκυριανοί μπήκαν αποφασισμένοι και στο 5' με γκολ του Γ Μανωλάκη άνοιξαν το σκορ 1-0. Για την συνέχεια ο αγώνας ήταν μοιρασμένος και η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 15' σε ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Λαλανίτης.
Νέο δοκάρι για την Μακρυκάπα στο 37' με τον Ξυνογαλά , ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές με τον Στεφάνου και τον Χατζηανδρέου. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.
Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με την Μακρυκάπα να πιέζει για την ισοφάριση και στο 67' είχε και τρίτο δοκάρι με τον Λαλανίτη. Κι ενώ η Μακρυκάπα έχανε τις ευκαιρίες ήρθε το 76' που ο Χατζηανδρέου έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακόπουλου διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ που έδωσε στους γηπεδούχους την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΑΟ Σκύρου: Θαν Δρόσος
Γιαλός, Ζορμπάς, Μαυρίκος, Μανωλάκης Γ (46' Κατσαβριάς), Ξανθούλης (89' Τράκος), Δαλακλίδης, Τσελεπής, Τσακάμης, (67' Τραχανάς), Χατζηανδρέου, Στεφάνου, Βογιατζής.

ΑΟ Μακρυκάπας: Αγγ. Βογιατζής.
Κυριακόπουλος, Λέκκας, Σιαράπης (89' Καρκαλής Ι), Καρκαλής Αν (29' Μουλάς), Μπισμπικόπουλος, Κατσαούνης, Κηρύκος, Σηφάκης (67' Βουρδάνος), Ξυνογαλάς, Λαλανίτης, Τσιβίκας