Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ανάσα για τα Λουκίσια 2-1 την Καστέλλα.

Νίκη-ανάσα πέτυχε η ομάδα των Λουκισίων απέναντι στην ομάδα της Καστελλας με 2-1.
Δυνατά και αποφασισμένοι μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.
Η ομάδα των Λουκισίων παίζοντας μονότερμα την ομάδα της Καστέλλας ευτύχισε να σκοράρει στο 18΄με τοΣεϊνταρά με κεφαλιά,ύστερα από σέντρα ακριβείας του Βαρσαμά.
Αξίζει να σημειωθεί  πως οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο,αλλά οι παίχτες το Τάσου Ταυταριδη ήταν  άστοχοι  στην τελική προσπάθεια.
Από την άλλη,η ομάδα της Καστελλας προβλημάτισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με την απόδοση της και φάνηκε καθαρά πως η ομάδα του Νίκου Κιαπεκου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Όπως μας δήλωσε ο προπονητής στο τέλος του αγώνα δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά με το διοικητικό. Συγκεκριμένα ο Νίκος Κιαπεκος μας δήλωσε ότι στην ομάδα έχει σπάσει ένας κρίκος φωτογραφίζοντας με αυτήν την δήλωση  κάποιους παράγοντες της ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιες αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας της Καστέλλας βελτίωσε κάπως την εικόνα της.
Όμως η ομάδα του Τάσου Ταυταρίδη στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 72' ο Λουκατσίκος με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Βαρσαμά,ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του,δίνοντας το σημαντικό προβάδισμα των δύο τερμάτων στην ομάδα του(2-0).
Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν να πετύχει ένα γκολ στο 85' με τον Λαφαζάνη δίνοντας κάποιες ελπίδες για τον βαθμό ισοπαλίας στην ομάδα του.
Το τελικό σφύριγμα του αγώνα βρήκε την ομάδα των Λουκισίων να παίρνει ένα χρυσό τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Α.Ο ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ:
Ντελής Α., Μπαϊμπάκης, Ντοβίνος(73' Κόλιας), Μπουλούκος, Ντελής Δ., Φρούσης, Λουκατσίκος(88'Αποστόλου Χ.), Κουτσαυλής, Ελευθερίου, Βαρσαμάς Χ., Σεϊντάρας(70' Αποστόλου Ι.)




Α.Π.Ο ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ:
Κυρόπουλος, Γιούλης, Κεχαγιάς, Σπανός, Ράζος, Ταυρής, Γκάβαλης(62' Τσούτσης Δ.), Ματράκας(46' Ταψής), Λαφαζάνης, Μαντάς, Μπαλαμπάνης(55' Ζήσης).



Δηλώσεις προπονητών
(κάντε κλικ στο PLAY)



>