Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαία νίκη του Απόλλωνα επί του αήττητου ΑΟ Χαλκίς 2-0

Σπουδαία νίκη πήρε ο Απόλλων Ερέτριας σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο επί του αήττητου μέχρι σήμερα ΑΟ Χαλκίς με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα καλύτεροι, επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν μια καθαρή νίκη απέναντι στον ΑΟ Χαλκίς που δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον ΑΟ Χαλκίς να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός Με δυο κόρνερ απείλησαν τους γηπεδούχους . Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το πρώτο ημίωρο και κατάφεραν στο 43' να ανοίξουν το σκορ όταν ο Αγραφιώτης με διπλή προσπάθεια  πλάσαρε τον Μόνο και έγραψε το 1-0.
Αυτή ήταν και η μοναδική φάση του πρώτου μέρους.
Δείτε στιγμιότυπα και το 1ο γκολ του Απόλλωνα
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 63' διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Λιατίφης πάσαρε στον Αγραφιώτη, αυτός τροφοδότησε τον Μώρο που πρόλαβε την έξοδο του Μόνου και σημείωσε το 2-0
Δείτε στιγμιότυπα και το 2ο γκολ του Απόλλωνα
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά η άμυνα του Απόλλωνα με τον Βελαέτη σε σπουδαία μέρα δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί πρόβλημα στην εστία του Μυτακίδη.
 Στο 58' οι φιλοξενούμενη ζήτησαν πέναλτι όταν από ετέλεση πλαγίου  ο Ευσταθίου πήγε να περάσει την μπάλα πάνω απ΄πο τον Βελαέτη οι δυο παίκτες συγκρούστηκαν στον αέρα και τραυματίσηκαν . (ΒΊΝΤΕΟ 2). Παρά την πίεση του ο ΑΟ Χαλκίς δεν έκανε καμιά άλλη ευκαιρία και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Απόλλωνα να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΟ Χαλκίς με 2-0.
Ακούστε τι δήλωσαν οι δυο προπονητές


>