Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ψυχωμένος ο ΑΟ Αυλίδας μέσα στο Αλωνάρι (video)

Παίζοντας με ψυχή η νεανική ομάδα του ΑΟ Αυλίδας πήρε χρυσό βαθμό μέσα στο Αυλωνάρι με 1-1.
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό παρά μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο ενώ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν πήραν τον έλεγχο του αγώνα αλλά ήταν άπειροι και ακίνδυνοι επιθετικά και δεν κατάφεραν εκτός από την ισοφάριση να κάνουν κάτι καλύτερο.
Ο αγώνας ξεκίνησε με το Αυλωνάρι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να δημιουργεί φάσεις στην εστία του Αραβανή. Στην πρώτη ουσιαστική επίθεση των γηπεδούχων κατάφερα να ανοίξει το σκορ με διαγώνιο πλασέ του Ηλία στο 16' όταν δέχθηκε μπαλιά ακριβείας από τον Καραμπίνη, μπήκε και πλάσαρε τον Αραβανή 1-0.
Δείτε το γκολ του Αυλωναρίου
Στο 24' και πάλι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση βολής αλλά το δυνατό σουτ του Βασιλείου μπλόκαρε ο Αραβανής.
Στο 29' οι φιλοξενούμενοι είχαν την μοναδική καλή στιγμή όταν ο Σπυρόπουλος απέφυγε δυο αντιπάλους, πλάσαρε αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί του Αυλωναρίου.
Αυτές ήταν οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου που έστειλε στα αποδυτήρια το Αυλωνάρι να προηγείται της Αυλίδας 1-0.
Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και της Αυλίδας που άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση. 
Στο 58' το Αυλωνάρι έχασε μεγάλη ευκαιρία σε πλασέ του Βογιατζή που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 78' η ομάδα της Αυλίδας κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά από απόκρουση των αμυντικών του Αυλωναρίου οι φιλοξενούμενοι έκαναν γέμισμα μέσα στην μικρή περιοχή ο Μακρής δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και με προβολή από κοντά ο Χιούσκα την έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.
Δείτε το γκολ της ισοφάρισης και στιγμιότυπα 

Από μια ευκαιρία είχαν για την συνέχεια και οι δύο ομάδες, στο 88' ένα πλασέ του Βογιατζή άουτ και ένα δυνατό σουτ του Τζαφέρου άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς.
Αριστος ο κ Σέγκος και οι βοηθοί του Κωστάντιος και Χατζηκαμαγιάννης.

ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ. Τόγιας.
Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου ( 57' Φραγγής), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος ( 74' ΄Πόγκας), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Δημάς.

ΑΟ Αυλίδας: Κ Καπελιάνης.
Αραβανής, Σαμαρτζής, Τζαφέρος, Κωσταντόπουλος, Προβής, Κάκιος, Λεοντάρης ( 58' Σαλεμής), Χιούσκα, Τσομάσκα, Σπυρόπουλος, Βυσβίνης (90΄Κορόνι).
Δηλώσεις προπονητών

>