Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επιβλήθηκε η Αρτάκη 3 – 0 του Προκοπίου


Στο γήπεδο «Νίκος Κίλιμπας» η ομάδα του «ΑΟΝ Αρτάκης» υποδέχτηκε την ομάδα του Προκοπίου σε ένα παιχνίδι που η Αρτάκη μπήκε στο γήπεδο δυνατά, πίεσε αρκετά τους φιλοξενούμενους έχοντας και την κατοχή της μπάλας, αποδεικνύοντας έτσι ότι δίκαια είχε τον χαρακτηρισμό του σημερινού φαβορί.

 Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, πράγμα που δεν βοήθησε τόσο τους γηπεδούχους να πετύχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και τους φιλοξενούμενους τουλάχιστον να μειώσουν.
Από αρχής οι γηπεδούχοι είχαν τουλάχιστον τέσσερις ευκαιρίες με συνδυασμούς του Μακαντάση και του Καραχάλιου (που ήταν σήμερα ο κινητήριος μοχλός της Αρτάκης).
Τελικά αυτές οι προσπάθειες μετουσιώθηκαν και έτσι στο ο Καραχάλιος βγάζει κάθετη πάσα στον Μακαντάση και ο οποίος κερδίζει τον Παμφίλη, γράφοντας το 1 - 0.
Στα επόμενα 20 λεπτά η ομάδα της Αρτάκης έχασε άλλες 4 κλασικές ευκαιρίες, με πρωταγωνιστή τον Καραχάλιο στις τρεις από αυτές.

Στο 34΄ ήλθε η πρώτη καλή ευκαιρία για το Προκόπι με τον Δημάκο να πραγματοποιεί δυνατό βολέ μέσα από την περιοχή της Αρτάκης με στόχο της αριστερή γωνία του τέρματος,  που όμως διώχνει καταπληκτικά ο Ευαγγελινός σε κόρνερ.
Στο 36΄ ο Γίγας εκτελεί  διαγώνια  μπαλιά στον Καραχάλιο  που πλάσαρε λίγο  άουτ.
Στο 41΄ ο Καραχάλιος χάνει την ευκαιρία να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια με το πλεονέκτημα των δυο γκολ για την Αρτάκη, αφού βρίσκεται τετ α τετ με τον Παμφίλη, η μπάλα κάνει γκελ και ο πορτιέρο του Προκοπίου λέει όχι στον Καραχάλιο, μπλοκάροντας σταθερά.
Και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, τα πράγματα κύλισαν στους ίδιους ρυθμούς.
Το Προκόπι έχασε στο 60΄ την ευκαιρία να μειώσει με τον Δασκαλόπουλο.
Στο 64΄ σε επίθεση της Αρτάκης, ο Παμφίλης αποκρούει μακρινό σουτ και η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Καραχάλιου που δε δυσκολεύεται να την στείλει στα δίχτυα γράφοντας το 2 – 0.
Στο 82΄ ο Παμφίλης λέει και πάλι όχι σε δυνατό μονοκόμματο σουτ του Καραχάλιου.
Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μαστροκώστας, που στο 88΄ κατάφερε να περάσει και τον Παμφίλη και να γράψει το 3 – 0.

ΑΟΝ Αρτάκης
Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι, Χρυσός, Φωτιάδης, Κάραλης, Γίγας (68΄ Χρυσός Χ), Καραχάλιος (84΄ Γκέκας), Μπαλαμπάνης, Μακαντάσης, Δεληγιώργης (58΄ Μαστροκώστας)

Δόξα Προκοπίου
Παμφίλης, Μορφούλης Γ, Καλάης, Ανδρέου Σ, Ανδρέου Α, Κανελλόπουλος, Δασκαλόπουλος, Σταμούλος (81΄ Σοφρώνης), Κουτσουφλάκης, Δημάκος (53΄ Σοφούλης), Μορφούλης Αθ

Διαιτητής: Ντούρας
Βοηθοί: Κωνστάντιος – Ρουμπής


Ακούστε τι δήλωσε ο Δ. Λύκος, προπονητής του ΑΟΝΑ, μετά τον αγώνα