Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί φουλ για τίτλο ο ΑΟ Ζαράκων

Με το δεξί μπήκε στο 2015 ο ΑΟ Ζαράκων μετά την νίκη του μέσα στην Αμάρυνθο με 2-1 επί του Αμαρυθιακού ξεφεύγοντας 9 βαθμούς από τους διώκτες του και φουλάρει τις μηχανές για τον τίτλο.
Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή με τον Αργύρη και μια άσχημη με τον ίδιο παίκτη που στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι' αυτοί μια καλή φάση σε σουτ ψηλοκρεμαστό του Δ. Γκίκα που έφυγε ελάχιστα άουτ,
Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα αλλά και η απόδοση των Ζαράκων οι οποίοι στο 60' άνοιξαν το σκορ όταν ο Γ. Πέππας βλέποντας εκτός θέσης τον γκολκίπερ του Αμαρυνθιακού με σουτ από 40 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 65' ο Δημ Πάλλης σούταρε δυνατά, απέκρουσε ο Ποδαράς, η μπάλα πήγε πλάγια πάλι στον Δημ Πάλλη που έκανε παράλληλη μπαλιά στην εστία και σε κενό τέρμα ο Δ. Γκίκας παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Ποδάρα γράφοντας το 0-2.
Στο 81' σέντρα του Δημ. Πάλλη στον Γκίκα που πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σαν επιθετικό φάουλ που έγινε εκτός της φάσης του γκολ.
Στο 89' οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Σεϊντόπουλο να μειώσουν το σκορ 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Ο Αθλητικός όμιλος Ζάρητρα
ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την συμπαράσταση τους σε κάθε αγώνα της ομάδας μας , τον προπονητή κ. Χ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ,και τους ποδοσφαιριστές μας γιατί σε κάθε αγώνα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Συγχαίρουμε επίσης την διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Α.Ο.ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ για την πραγματικά ΑΨΟΓΗ φιλοξενία τους .
εκ του Δ.Σ.