Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Λάμπρος Σπίντζος σε σεμινάριο προπονητών στην Ιταλία

Από αύριο μέχρι και την Δευτέρα, στην Ιταλία, πραγματοποιείτε σεμινάριο προπονητών. Αυτό θα πείτε μπορεί να είναι κάτι συνηθισμένο. Και δε θα έχετε άδικο.
Το ασυνήθιστο είναι πως το σεμινάριο αυτό είναι Διεθνές και βέβαια όχι μόνο αυτό, μιας και συμμετέχουν  10 μέλη της Εθνικής Ελληνικής Αποστολής και βέβαια ένας από αυτούς τους 10, είναι ένας «δικός μας» προπονητής.
Να πούμε όμως πιο λεπτμερειακά πως η «UK Trials Hellas», σε συνεργασία με την ιταλική εταιρία «ISM» και την «Empoli F.C.» διοργανώνει αυτό το επιμορφωτικό προπονητικό σεμινάριο από 21/01/2015 έως 26/01/2015 στις εγκαταστάσεις της «Empoli».
 Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος με παρακολούθηση προπονήσεων από την U-8 μέχρι το αντρικό τμήμα της Empoli F.C.
Επίσης στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ Έμπολι - Ουντινέζε.
Να σας αποκαλύψουμε λοιπόν πως ο προπονητής που τιμά με την παρουσία του σε αυτό την Εύβοια, είναι ο σημερινός κόουτς της «Ακαδημίας Ιστιαίας» Λάμπρος Σπίντζος.
Ο κ. Σπίντζος δεν θα είναι λοιπόν παρών στο αυριανό παιχνίδι της «Ακαδημίας» με τους Ωρεούς, πράγμα που είχε κάνει γνωστό στη Διοίκηση της ομάδας από τότε που του έγινε η πρόταση να αναλάβει την ομάδα.
Η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη να γίνει τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου και εμείς θα επιδιώξουμε να μάθουμε περισσότερα για να σας ενημερώσουμε.