Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΛηλαντίου: Δελτίο τύπου

       
                        Α.Ο.ΟΛΥΜΠΟΣ  ΓΥΜΝΟΥ - A.E.Λ.  2-0
                   ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ 2-0 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ
                       
Δεν συνέχισε της καλές εμφανίσεις η ομάδα μας στον εκτός έδρα αγώνα με τον Όλυμπο Γυμνού και ηττήθηκε με 2-0.
Η γηπεδούχος ομάδα από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι ήθελε τον αγώνα περισσότερο από την ομάδα μας και με καλή κυκλοφορία μας ανάγκασε σε ένα παθητικό ρόλο χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία μέχρι  το 20΄ που η ομάδα μας έφτασε σε μία αντεπίθεση κοντά στο γκολ αλλά ο Μπούρικας καθυστέρησε και χάθηκε η καλή ευκαιρία για την ομάδα μας.
Στο 30΄όμως και από αδράνεια της άμυνας ο Αργύρης με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Γυμνού έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να διορθώσει το παιχνίδι της αλλά και πάλι η τοπική ομάδα είχε της ευκαιρίες αλλά ο Βυργιώτης ήταν σε πολύ καλή μέρα για την ομάδα μας.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα μας είχε μία καλή ευκαιρία με τον Ζαούρη στο 85΄να φέρει το παιχνίδι στα ίσα κάτι που δεν έγινε αντιθέτως στο 89΄ο Ζαχαριάς  έκανε το 2-0 για την ομάδα της Γυμνού.
Το μόνο που μπορεί να κρατήσει η ομάδα μας από αυτό το παιχνίδι είναι η επιστροφή του Ζαούρη στους αγωνιστικούς χώρους μετά από πέντε μήνες σε επίσημο αγώνα.
.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Λάμπρου,Αντωνίου και Δάλλα..

Α.Ε.Ληλαντίου
Βυργιώτης, Κορκόβελος ( 72΄Ζαούρης ),  Μπαλόζι, Παπαγεωργίου ( 62΄Μπουραντάς Απ.), Μπούρικας, Μικράκης, Κακός, Αργύρης Γ. Χατζηαντωνάκης, Μπεινόγλου (72΄ Κέντρος ),  Παύλου.

Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε η ομάδα των παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 2-0 την ομάδα της Αναγέννησης  Ευρίπου. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Καρλατήρας και Φλώρος.