Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαίος αγώνας στην Μακρυκάπα

Ένας σπουδαίος αγώνας έγινε στην Μακρυκάπα διαφήμιση του ποδοσφαίρου, που είχε ποιότητα, άριστη τεχνική και από τις δύο ομάδες, φάσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα και το μόνο που έλειπε ήταν τα γκολ για να συμπληρώσουν το ωραίο θέαμα που πρόσφεραν ο ΑΟ Μακρυκάπας και ο Απόλλων Ερέτριας που κατάφερε να φύγει στο τέλος νικητής από την έδρα της Μακρυκάπας σε έναν αγώνα που κρίθηκε στην λεπτομέρεια.
Καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά να μην μπορούν να μπουν στα καρέ του Απόλλωνα. Με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δυο εστίες αλλά χωρίς φάσεις για γκολ έληξε το πρώτο μέρος 0-0.
Στην επανάληψη ανέβηκε ακόμα περισσότερο ο ρυθμός του αγώνα και μετά το 60' οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Και στο δεύτερο μέρος υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά το αποτέλεσμα σημάδεψε μια στημένη φάση στο 84. Ο Απόλλων κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε εξαιρετικά ο Αγραφιώτης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μακρυκάπας σημειώνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.