Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το χειρίστηκε έξυπνα. Ολυμπιακός Χ.- Αυλωνάρι 0-1!

Ένα Αυλωνάρι που ήρθε με σκοπό να πάρει ότι μπορούσε απέναντι σε ένα ελλειπή Ολυμπιακό Χαλ. όχι μόνο κατάφερε τον βαθμό αλλά τους βαθμούς αφού πέρασε από το Ενωσιακό νικώντας τον φετινό Κυπελλούχο με 1-0 πιστοποιώντας ότι ποτέ δεν είναι εύκολος αντίπαλος όπου και να παίζει.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι επιφυλακτικοί με σκοπό να διαβάσουν τις προθέσεις του αντιπάλου που φυσικά δεν ήταν άλλες από το γρήγορο γκολ και την νίκη , αυτό προσπάθησαν να αναχαιτίσουν και το κατάφεραν αφού το α΄ημιχρονο έκλεισε με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν με σκοπό να πάρουν το κάτι παραπάνω αφού μπορούσαν , από την άλλη ο γηπεδούχος Ολυμπιακός προσπαθούσε αλλά μάλλον ότι έκανε είχαν μείνει στο α΄ημιχρονο στην επανάληψη οι ρόλοι αντεστράφησαν με ένα Αυλωναρι να επισκέπτεται με αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων και να φλερτάρει με το γκολ ! το οποίο δεν άργησε να ρθει όταν στο  70΄σεντρα του Φραγγη τελικός αποδέκτης ο Μακρής και1-0!

φάσεις και γκολ!

17΄ Καλη φαση για το Αυλωναρι χανεται
20΄ Μεγαλη ευκαιρια για τον Ολυμπιακο αφου ο Σκριβανος απο 35μ περιπου εξαπολυει βολιδα συριζα απο το δοκαρι του Χροναιου!
30΄ Σκριβανος απο καλη θεση συλλαμβανεται σε θεση οφ σαϊντ
31΄Δημας απο καλη θεση σουταρει αουτσ
34΄σεντρα του Παπαδεδε κεφαλια του Δημου το δοκαρι του Χροναιου σωζει
43΄ Μακρης καλο σουτ κοβεται κορνερ
55΄ Κεφαλια του Καραμπινη στο δοκαρι του Ολυμπιακου(ισοφαριζοντας τα δοκαρια)
64΄καλη φαση για τον Ολυμπιακο χανεται 

70΄ Σε μια επιθετικη δραστηριοτητα των φιλοξενουμενων καρποφορει οταν σε σεντρα του Φραγγη ο εμπειρος  Μακρης εκτελει και 1-0!

Τα εναπομειναντα λεπτα κυλησαν με φλυαρη υπεροχη των γηπεδουχων χωρις ομως να μπορεσουν να ανατρεψουν την εις βαρος τους κατασταση.



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  Σεγκος Γεωργιος 

ΒΟΗΘΟΙ   κκ Στρουμπουλης - Δαλλας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛ. (Τσιμηχοδημος Βασ)  Αγριοδημος Αρβανιτης Μπασινας Αγγελατος Μουσαϊ Δημου(66΄Βρεττος) Σκριβανος Μαστροκωστας( τραυ42΄Δασκος) Ευσταθιου Σκριβανος Π. Παπαδεδες.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Τογιας Ευαγγελος) Χροναιος Κοκκος Φραγγης Καραμπινης Φρυγανας Βασιλειου Μαρουλης Μακρης(84΄Μπρεγκανακου) Κοτροζος(44΄τραυ Τζελελι) Ηλιας Δημας(90΄Δαφνης)

ρεπορταζ Λαϊνιωτης Αγης..