Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόδραση από το Βασιλικό η Εν Ιστιαίας


Η ένωση Ιστιαίας απέδρασε από το Βασιλικό επικρατώντας του Λήλαντα με 1-0 συνεχίζοντας το κυνήγι της κορυφής, μπλέκοντας παράλληλα τους γηπεδούχους για τα καλά σε περιπέτειες. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό στο πρώτο μέρος, και αρκετά καλύτερο στην επανάληψη με πολύ δύναμη και πάθος.

Στο 10΄ο Μπιμπάι στάθηκε τυχερός όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια του αλλά την είδε να καταλήγει δίπλα από το δεξί του δοκάρι σε κόρνερ. Επόμενη καλή φάση στο 51΄με το σουτ του Σταματάκου να περνάει λίγο άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας μόλις πρόλαβε να διώξει τη μπαλιά του Ζαχαριά προ του Σταματάκου. Στο 73΄ το σουτ του Κουσερή πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και με ξαφνική αντεπίθεση άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Δήμου μετά από ασίστ του Ηλία Στεργίου. Ένα λεπτό αργότερα ο σκόρερ εξαπέλυσε κεραυνό αλλά ο Τσάμαρης έδιωξε δύσκολα. Η τελευταία καλή ευκαιρία του Λήλαντα να ισοφαρίσει χάθηκε στο 89΄όταν η σέντρα του Κικίδη δημιούργησε σύγχυση στη άμυνα των «Βορειευβοέων» αλλά τελικά κόπηκε σε κόρνερ.    

Το παιχνίδι παραλίγο να ξεφύγει με ευθύνη του Κάμπαξη που δεν ήταν έδειξε κάρτες σε αρκετές περιπτώσεις σε ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.

 Λήλας Βασιλικού :
 Τσάμαρης, Κικίδης, Καρλατήρας, Πεππές, Νάνος, Κουσερής, Καλαμιώτης (69΄Τρίκας), Βάθης (75΄Μπράχο), Σταματάκος, Χαλιώτης, Ζαχαριάς

Εν. Ιστιαίας:
 Μπιμπάϊ, Πολυχρονίδης, Βασιλείου, Σπ. Τριανταφύλλου, Παπανικόλας, Ηλ. Στεργίου, Τοουφρέ, Ν. Γοργομάτης(64΄Δήμου) , Α. Στεργίου (90΄Τούσερτ), Β. Ανέστης, Α. Γοργομάτης (94΄Αγγελόπουλος).   

>