Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δίκαιη μοιρασιά. Καστέλλα - Α.Ε Ιστιαίας: 1 - 1.

Παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες αλλά λιγοστές ευκαιρίες στο γήπεδο της Καστέλλας όπου η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη με την ομάδα της Ιστιαίας με σκορ 1 - 1.Η πρώτη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 20΄όταν το σουτ του Χασάνδρα απέκρουσε ο Μπιμπάι με διπλή προσπάθεια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λαφαζάνης μετά την ασίστ του μήτρου θα σημαδέψει σωστά και θα βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Η 1η ευκαιρία για την Ιστιαία θα έρθει στο 40΄με την κεφαλιά του Ανέστη να αποκρούεται από τον Σέγκο και ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα.

 Στο 2ο ημίχρονο διατηρήθηκε το ίδιο μοτίβο παιχνιδιού με δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής με την Ιστιαία τελικά να πετυχαίνει το γκολ στο 70΄με τον Γοργομάτη με σουτ μέσα από την περιοχή.

Καστέλλα
Κηρόπουλος, Ταψής, Κεχαγιάς, Ταυρής, Γιούλης, Μπασινάς, Μήτρου, Ματράκας (Τσούτσης ), Λαφαζάνης (Γκάβαλης ), Σέγκος, Χασάνδρας (Μπαλαμπάνης ).

Α.Ε Ιστιαίας
Μπιμπάι, Πολυχρονίδης, Βασιλείου(Περήφανος ) Τριανταφύλλου, Παπανικόλας, Στεργίου, Towerfe, Στεργίου, Ανέστης, Γοργομάτης Ν, Γοργομάτης Α (Δήμου ).