Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με την νίκη έφυγε η Δόξα Προκοπίου από το Νησί

Με την νίκη και μάλιστα με 4-1 έφυγε από την Σκύρο η Δόξα Προκοπίου η οποία μάλιστα βρέθηκα πίσω στο σκορ και κατάφερε να κάνει την ανατροπή που την μετέτρεψε σε θριαμβευτική νίκη.
Με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκίνησε ο αγώνας όταν στο 9'ο Τσελεπής βρέθηκε τετ-ατε με τον γκολκίπερ της Δόξας αλλά πλάσαρε άουτ
Στο 11' οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή όταν ο Δαλακλίδης εκτέλεσε φάουλ, πετάχτηκε ο Τσελεπής και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Η πίεση των Σκυριανών συνεχίστηκε και καρποφόρησε στο 19' όταν ο Τσελεπής πέρασε κάθετη μπαλιά στον Ν Μανωλάκη που πλάσαρε τον Παμφίλη ο οποίος απέκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε πάλι στον Μανωλάκη που  από κοντά άνοιξε το σκορ 1-0.
Η απάντηση της Δόξας η οποία είχε ισορροπήσει τον αγώνα ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα στο 23' με ένα εξαιρετικό γκολ με τακουνάκι του Δασκαλόπουλου φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια 1-1.
Στο 27' ένα λάθος των αμυντικών της Σκύρου που μπερδεύτηκαν έδωσε την ευκαιρία στον Μορφούλη  να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα 1-2.


Στην επανάληψη οι Σκυριανοί παρά την υπεροχή τους δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εστία του Παμφίλη.
Αντίθετα οι παίκτες της Δόξας εκμεταλλεύτηκαν στο 61' νέο λάθος των αμυντικών της Σκύρου και ανέβασαν τον δείκτη  του σκορ 1-3 με σκόρερ τον Γ Μορφούλη.
Στο 90' οι φιλοξενούμενοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους σημειώνοντας με τον Αθ Μορφούλη και τέταρτο γκολ 1-4.
Αυτή η φάση ήταν και η τελευταία του αγώνα που βρήκε νικήτρια την Δόξα Προκοπίου μέσα στο Νησί.
 Τελικό σκορ ΑΟ Σκύρου - Δόξα Προκοπίου 1-4