Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολο μεσημέρι για τον ΑΟ Χαλκίς 3-0 την Σκύρο

Με την Χαλκίδα από τα πρώτα λεπτά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ξεκίνησε ο αγώνας με τον ΑΟ Σκύρου στο Ενωσιακό γήπεδο στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του Νομού μας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ που πέτυχε όμως η Σκύρος.
Στο 21' ο Κοροβάσης έκανε σέντρα στα καρέ του Γιαλού επεκράτησε σύγχυση από τους αμυντικούς και στην προσπάθεια τους να αποκρούσουν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους (αυτογκολ) 1-0
Στο 26' η ομάδα της Χαλκίδας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Φιλιπίδης βρέθηκε απέναντι από τον Γιαλό τον πλάσαρε αλλά ο νεαρός γκολκίπερ της Σκύρου έσωσε την εστία του.
Με την ομάδα της Σκύρου να είναι κλεισμένη πίσω και την Χαλκίδα να προσπαθεί να βρει διαδρόμους να πλησιάσει την εστία του Γιαλού συνεχίστηκε το  υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου  και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟ Χαλκίς να προηγείται με 1-0.
Στην επανάληψη συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και τους φιλοξενούμενους με αμυντική τακτική να κρατούν τους επιθετικούς μακριά από την εστία του Γιαλού ο οποίος σε δυο περιπτώσεις κράτησε την εστία του με το 1-0 να παραμένει υπερ του ΑΟ Χαλκίς στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης.
Στο 55' και πάλι ο Φιλιπιδης βρέθηκε τετ-ατε αλλά και πάλι ο Γιαλός έσωσε την εστία του.
Στο 60' νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Γιαλού σε τετ-ατε πλασέ του Φιιλιπίδη που τρεις φορές βρέθηκε απέναντι από τον νεαρό γκολκίπερ της Σκύρου ο οποίος πραγαμοτοποίησε μεγάλη εμφάνιση στον αγώνα.
Στο 68' η ομάδα της Χαλκίδας διπλασίασε τα τέρματα της και πάλι με γκολ που σημείωσε η Σκύρος.
Ο Τόλης  έπιασε δυνατό σουτ, ο Γιαλός έδιωξε με τα πόδια, η μπάλα πήρε τροχιά παράλληλη προς το τέρμα και οαμυντικός της Σκύρου Χιώτης την έστειλε και πάλι στα δίχτυα της ομάδας του 2-0.
Στο 88' η ομάδα της Χαλκίδας τριπλασίασε τα τέρματα της με δυνατό πλασέ του Τσομπάνη που δέχθηκε σέντρα από τον Σμυρναίο.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟ Χαλκίς νικητή με 3-0.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  
Μονος - Κοροβεσης ( 80 Θωμας ) - Μαρινος - Καραμπας - Αυλωνιτης - Ευσταθιου ( 70 Τσομπανης ) - Σμυρναιος - Βαλκανος ( 70 Ανεστης ) - Φιλλιπιδης - Τσεκουρας - Τολης 

ΑΟ ΣΚΥΡΟΣ 
 Γιαλος - Ζορμπας - Χιωτης ( 65 Μογγανης ) - Μαυρικος - Δαλακλιδης - Τραχανας ( 80 Γιαλος ) - Τσελεπης - Μανωλακης - Στεφανου ( 80 Μανωλακης Aλ ) - Θεμελιδης - Κατσιαδας