Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναϊκός - Δόξα Προκοπίου 4-1

Ευρύα νίκη για τον Ταμυναϊκό στο Τσαρπάλειο δημ Γήπεδο Αλιβερίου επί της Δόξας Προκοπίου με 4-1 σε ένα αγώνα που αν και δείχνει πλούσιο σε σκορ δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του παιχνιδιού αφού οι γηπεδούχοι δύσκολα είχαν το προβάδισμα μέχρι το 70', οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 78', αλλά στο τελευταίο εξάλεπτο οι παίκτες του Σπ. Σταματούκου κλείδωσαν τον αγώνα με άλλα δύο γκολ και μάλιστα δίνοντας του διαστάσεις.
Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με ελαφρά υπεροχή του Ταμυναϊκού η οποία καρποφόρησε στο 45' όταν ο Β. Τσαλιαγκός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0.
Στην επανάληψη η ομάδα της Δόξας έφερε τον αγώνα στα ίσια με σουτ του Δασκαλόπουλου στο 65 1-1.
Οι γηπεδούχοι στο 70' πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 71' με κοντινό πλασέ του Β. Τσαλιγκού 2-1.
Τέσσερα λεπτά αργότερα η Δόξα απείλησε και πάλι με ισοφάριση όταν δυνατό σουτ του Δασκαλόπουλου τράνταξε τα δοκάρια του Κότσαρη.
Στο 84' ο Ταμυναϊκός κλείδωσε την νίκη με εξαιρετικό πλασέ του Σταμέλου 3-1, ενώ στο 89' σε μια σέντρα στα καρέ του Παμφίλη οι αμυντικοί της Δόξας έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ) και ολοκλήρωσαν την ευρεία νίκη του Ταμυναϊκού με 4-1.

Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος
Κότσαρης, Ιωαννίδης, Μάλλιος( 83' Γκαβός), Καρατζάς, Λύκος, Πιλάτης, Σταμέλος, (88' Παρασκευάς), Κούρτης, Β Τσαλιαγκός( 84' Σιλβέστρος), Τσαλιαγκός Γ, Μανδράκας.

Δόξα Προκοπίου: Διαμ. Κουτσουφλάκης
Παμφίλης, Μορφούλης Γ, Πουλιπούλης, Ανδρέου Σωτ, Ανδρέου Ανεστ, Κανελόπουλος ( 65' Μορφούλης Θ,), Δασκαλόπουλος, Καλάη(81' Μούντριζας). Κουτσουφλάκης, Γεωργίου( 77' Σταμούλος).