Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ετοιμάζει το διαβατήριο για την Α' ο Ελλήσποντος

Ετοιμάζει το διαβατήριο του για τα μεγάλα σαλόνια ο Ελλήσποντος τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος,όπου χρειάζεται μόνο 6 βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλητής στον Β' όμιλο.
Στο γήπεδο της Ν Λαμψάκου στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής υποδέχθηκε το Καλοχώρι/Παντείχι το οποίο και νίκησε με 3-1.
Ο αγώνας ξεκίνησε με δοκάρι από τους φιλοξενούμενους από δυνατό σουτ του Ίσαρη, ενώ δυο λεπτά αργότερα  στο 4' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καρμπά, που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπίλας γράφοντας το 1-0.
Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με μια ελαφρά πρωτοβουλία από τους φιλοξενούμενους. Με τον Ελλήσποντο να προηγείται έληξε το ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με τον Στρατή θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν στο 58' δέχθηκε πάσα από τον Οικονόμου και πλάσαρε τον Καραμπά 2-0.
Στο 80' ο Ελλήσποντος ανέβασε τον δείκτη του σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάτση 3-0.
Στο τελευταίο λεπτό οι φιλοξενούμενοι που ήταν αξιόμαχοι σε όλο τον αγώνα κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τον Τουρχανάϊ που δέχθηκε μπαλιά από τον Δημουλά 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ελλήσποντος:
Σαλεμής, Κολιόπουλος Χρ, Νάτσης, Κολιόπουλος Κ, Θωμόπουλος, Παπίλας, Νικολάου (82' Φτούλης), Αγγελάκης, (70' Νόνας), Στρατής, (84' Βλάχος), Οικονόμου, Κολιόπουλος Β.

Καλοχώρι/Παντείχι:
Βάβος (46' Καραμπάς Π), Μάλλιαρης, Ζέρβας, Καραμπάς Ι, Στράντζαλης, Λέων (60' Τσουπέης),Τζώρος, Τουρχανάϊ, Δημουλάς, Καραμπάς Β, Ίσαρης, (65'Σακάλογλου).