Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πήρε το τρίποντο η Ακαδημία Ιστιαίας ( Φωτορεπορτάζ)

Σε ένα παιχνίδι που η Ακαδημία Ιστιαίας αν και δεν παρουσίασε τον καλύτερο εαυτό της, κατάφερε τελικά να πάρει το τρίποντο από ένα Πήλι που το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή, χωρίς όμως να έχει καμία καλή ευκαιρία.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά την άμυνα του «Ερμή» και έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για σκοράρισμα.
Στο πρώτο μέρος συγκεκριμένα έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν με τους Μούστο στο 24΄ και στη συνέχεια δυο φορές με τον Κουκούρα να ατυχεί και να μη βρίσκει τα δίχτυα του Αλεξανδρή.
Στο δεύτερο μέρος η πίεση των γηπεδούχων ήταν μεγαλύτερη και το παιχνίδι παιζόταν κατά κανόνα στο μισό γήπεδο.
Έχασαν ευκαιρίες για σκοράρισμα και πάλι  με τους Κουκούρα και Μούστο αλλά και με τους Δ. Δαρζέντα και Μπερμπεράι.
Η λύτρωση ήλθε για την Ακαδημία στο 81΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Αλεξανδρή και σε μια φάση διαρκείας, η μπάλα από σουτ και κόντρες τελικά βρέθηκε στα πόδια του Ψύλλου που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή και εκείνος την έστειλε με επιτυχία στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Καλή η διαιτησία του Βελέντζα.


Ακαδημία Ιστιαίας
Δαμάσκος, Κρυσταλλόγιαννης, Καλαμπόκας (46΄ Ψύλλος), Παπανδρέου, Δαρζάντας Δ, Τζαφεράι, Μούστος, Σιάνος, Κουκούρας (93΄ Αρσενόπουλος), Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι (92΄ Λεκοσιώτης)

Ερμής Πηλίου
Αλεξανδρής, Κυριακού, Μπουζαλάς Ι, Κοντάκης, Τζαφέρος, Τσούρτης, Καψάλας (83΄ Ανδρίτσος Ι Ε), Μπουζαλάς Δ, Ριζόπουλος, Ανδρίτσος Ι (55΄ Μπαλατσός), Μουρτσάκης

(αργότερα θα υπάρχει ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορταζ)