Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα ο Άρης Αγίας Άννας!

Φωτιά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του πρώτου ομίλου έβαλε ο Άρης Αγίας Άννας,αποσπώντας ισοπαλία μέσα στην Αιδηψό με σκορ 1-1.
Η Αιδηψός στο χθεσινό ματς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την αξιόμαχη ομάδα του Άρη.
Το γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 71',όταν από φάουλ του Αθανασίου ο Χατζής με κεφαλιά έκανε το 1-0 λυτρώνοντας του γηπεδούχους.
Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 87' ο Κωσταντός εκτέλεσε φάουλ,ο Δροσούνης που είχε προωθηθεί έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την  μπάλα στα δίχτυα του Ντρέκη ,κάνοντας το 1-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα της Αιδηψού παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας  με 42 πόντους,αλλά νιώθει την ανάσα της Ακαδημίας Ιστιαίας που μείωσε την διαφορά στον πόντο και της ΑΕΚ Ν Π Πύργου που δεν έπαιξε το Σάββατο λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.


Αιδηψός:
Ντρέκης, Φώτου Γ., Αυγέρης(89' Φώτου Κ.), Πατσής, Αναγνώστου Α.(41' Ζαχαράκης), Αθανασίου, Χατζής, Καπλανάι, Μπιμπάι, Αναγνώστου Ν., Αναγνώστου Γ.

Άρης Αγ.Άννας:
Σταματίου, Καρατζάς, Γιαβάσης, Δροσούνης, Αλμπάνης, Κωνσταντός, Αγγελόπουλος, Αλοίζος, Σταθαράς, Σκοπελίτης(85' Ντούλμας), Κομποθανάσης.