Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Περίπατο τα Ζάρητρα στο Αυλωνάρι.

Περίπατο έκανε μέσα στο Αυλωνάρι ο ΑΟ Ζάρητρα που νίκησε την Άρτεμις Αγ. Γεωργίου με 3-1, είχε χαμένο πέναλτι και τέσσερα δοκάρια σε ένα αγώνα μονόλογο για τους πρωτοπόρους που κρατούν την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Όλυμπο Γυμνού.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα των Ζαράκων να έχει από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο και να βρίσκεται συνεχώς στα καρέ της Αρτεμις. Στο 13' σουτ δυνατό του Β. Γκίκα βρήκε το δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε πλασέ του ίδιου στο 23'.
Στο 25' όμως λεπτό καρποφόρησε η υπεροχή των Ζαράκων που προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ που σημείωσε ο Β Μαντασάς 0-1.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Β. Γκίκας με δυνατό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του γράφοντας το 0-2.

Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος των Ζαράκων συνεχίστηκε και στο 67' ο Δ. Αποστόλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ με δυνατό πλασέ 0-3.
Στο 72' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Δ. Γκίκας αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ της Αρτεμις.
Στο 76' τα Ζάρητρα είχαν νέο δοκάρι σε σουτ του Δ. Γκίκα.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 89' να μειώσουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα του Ν Μπέλου  που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Αρτεμις Αγ. Γεωργίου
Μπουραντάς, Κρόκος Β, (Κρόκος Γ), Μπέλος, Τσαούσης, Μωραίτης, Μακρής, (55' Γιανακός), Παπαρήγας, Γκογκορόσης, Χροναίος, (46' Αϊδίνης), Τσιρέκας, Μακρυνικόλας.

ΑΟ Ζάρητρα:
Τόρα, Πέππας, (55' Ντούνης), Αντωνίου, Μίχας, Καλιοτζής, (66' Παναγιώτου Ν), Μαντασάς Σπ, Αποστόλου, Μαντασάς Β, Γκίκας Δ, Γκίκας Βαγγ, Πάλλης (83' Σπανός).