Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έξυπνη νίκη του ΑΟ κανήθου στον Αγ Λουκά.

Έξυπνη νίκη πήρε ο ΑΟ κανήθου μέσα στον Αγ. Λουκά τον οποίο νίκησε με 1-0 και έβαλε στο κόλπο της ανόδου και τον Έραπο ο οποίος πλησίασε στους δύο βαθμούς Αγ. Λουκά και ΑΟ Κριεζών και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική ενώ ο ίδιος έχει μείνει εκτός μάχης.
Αγχωμένοι οι παίκτες του Γ. Μπόκαρη δεν κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η ομάδα της Κανήθου παίζοντας έξυπνα κρατούσαν μακριά τους επιθετικούς των γηπεδούχων από την εστία τους. Στο πρώτο μέρος ο Αγ. Λουκάς είχε δυο φάσεις για γκολ και ένα δοκάρι που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτες, ενώ στο 40' οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι λάθος των αμυντικών κέρδισαν πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ηλίας 0-1.
Δείτε στιγμιότυπα και την φάση του πέναλτι 
Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Αντώνενας που υπέπεσε στο πέναλτι.
Με το 0-1 πήγαν οι φιλοξενούμενοι στα αποδυτήρια.
Δείτε την εκτέλεση του πέναλτι
Στην επανάληψη παρά το αριθμητικό το μειονέκτημα ο Αγιος Λουκάς είχε καθολική υπεροχή αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνος και προσέκρουσε στην σωστή αμυντική τακτική της Κανήθου. Μάλιστα στο 81' ο ΑΟ Κανήθου είχε δοκάρι και την ευκαιρία για το 0-2.
Έτσι την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Αγ. Λουκά θέλει την νίκη να στεφθεί πρωταθλητής, ή την ισοπαλία για την άνοδο.

ΑΟ Αγ. Λουκά:
Αντώνενας, Μαρίνος, Αντώνενας Βαγγ, Γκάμπριελ, Κουκουβάος, Γκαρούτσος( 85' Ξύγγης), Ζάνιος, (46' Λάμπρου), Μεταξάς (59' Βασιλείου), Αντωνίου, Γιαννούλης, Παναγιάρης.

ΑΟ Κανήθου:
Αναστασίου, Μπαμπόλης, Πάχος, Καρβέλας, Λαδόπουλος (20' Πρίγγος), Βλάχος, Λεμονής, Ηλίας, Μωραίτης, Αφράτης, Ζαφείρης.

>