Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην κορυφή εξακολουθεί η Ακαδημία να οδηγεί την κούρσα (και φωτορεπορτάζ)

Σε ένα καλό παιχνίδι μέσα στο γήπεδο Ιστιαίας που τελείωσε 2-0, η Ακαδημία κατάφερε να φύγει με το πολύτιμο τρίποντο και έτσι εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα της Β΄ Κατηγορίας στην Βόρεια Εύβοια.
Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερο ρυθμό αλλά και την κατοχή της μπάλας, παίζοντας πιο αποφασιστικά απέναντι στην πρωτοπόρο Ακαδημία και αν και είχαν ευκαιρίες δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε γκολ
Στο δεύτερο μέρος η Ακαδημία μπήκε δυνατά στο χόρτο και εκμεταλλεύτηκε την κούραση των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι της άρχισε να δένει και να ανεβάζει ρυθμούς, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει.
Τα τελευταία λεπτά κύλισαν μέσα σε αρκετή ένταση και από τις δυο ομάδες και με τον ρέφερι να μοιράζει τις κάρτες αφειδώς προς κάθε κατεύθυνση. 
Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το γήπεδο με αρκετά παράπονα σε σχέση με την διαιτησία του κ. Βρακά, κυρίως σε ότι αφορά σφυρίγματα φαουλ εκατέρωθεν.

Φάσεις του αγώνα
12΄ Δυνατό σουτ του Σταματονικολού αποκρούει δύσκολα ο Δαμάσκος.
14΄ Σουτ του Δαμάσκου βγαίνει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Παναγιωτόπουλου.
16΄ Σουτ το Καλιβάτσι αποκρούει ο Δαμάσκος και η μπάλα επιστρέφει στον Γκαμίλη που την στέλνει άουτ.
26΄ Κόρνερ του Χ. Δέσπους αποκρούει δύσκολα ο Δαμάσκος.
35΄ Φάουλ του Α. Δαρζέντα αποκρούεται από τον Παναγιωτόπουλο σε κόρνερ.
47΄ Πάνω στη γραμμή του τέρματος διώχνει ο Καραδημήτρης.
53΄ Ο Δ. Δαρζέντας προωθείται και φτάνει έξω από την περιοχή. Βγαίνει ο Παναγιωτόπουλος και του κλείνει το χώρο και έτσι η μπάλα τελικά καταλήγει άουτ.
60΄ Έξω από την περιοχή δυνατό σουτ του Κουκούρα βγαίνει άουτ.
61΄ Κεφαλιά του Δ. Δαρζέντα διώχνει πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Παραντές.
69΄ Η πίεση της Ακαδημίας ανταμείβεται με σουτ του Κουκούρα που αποκρούει ο Παναγιωτόπουος και στην επιστροφή της η μπάλα φτάνει στα πόδια του Νίκου Παπανδρέου που εύκολα γεμίζει τα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
72΄ Σουτ του Γκαμίλη φτάνει στον Αφένδρα που δεν πιάνει καλά το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
90+΄ Ο Κουκούρας μπαίνει μόνος του από τη σέντρα και φτάνοντας στην περιοχή τετ α τετ με τον Παναγιωτόπουλο, βρίσκει εύκολα τα δίχτυα και γράφει το τελικό 2-0.
Λίγα λεπτά πριν, ο Χρήστος Γκαμίλης είδε την 2η κίτρινη και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ακαδημία
Δαμάσκος, Αφένδρας, Ψύλλος (71΄ Κουκούρας), Παπανδρέου, Σιάνος, Τζαφεράι, Μούστος, Δαρζέντας Δ, Καλαμπόκας (83΄ Κρυσταλλόγιαννης), Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι (Γλύκος)

Ταξιάρχης
Παναγιωτόπουλος, Παραντές, Σταματονικολός, Μισιρλής Κ, Καραδημήτρης, Μισιρλής Ι, Γκαμίλης, Γκογκομήτρος, Καλιβάτσι, Δέσπους Χ, Δέσπους Δ

 ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ