Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επέστρεψε στις νίκες η Προποντίδα

Επιστροφή στις νίκες για την Προποντίδα που πέρασε νικηφόρα από το Βαθύ, κόντρα στο Καλοχώρι Παντείχι με σκορ 1-3.
Η ομάδα του Τάκη Ακριτίδη άνοιξε το σκορ στο 27' όταν ο Μωραϊτης πέρασε ωραία μπαλιά στον Κοτσαλά ο οποίος αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1!
Στο 35' η "Μπάρτσα" έκανε δυο τα τέρματα της.Ο Σιμιτζής με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2!
Η Προποντίδα που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο έλεγχε την μεσαία γραμμή και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν.
Στο 78' οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Θεοδ. Καραμπά να πλασάρει υποδειγματικά τον Κουσκούτη και να μειώνει το σκορ σε 1-2!
Ωστόσο η Προποντίδα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 88' οΤσιαρβούλας έκανε πάσα στον Βαρελά ο οποίος έστρωσε ωραία στον Μπαχνοβέι και με εξαιρετικό σουτ ο πιτσιρικάς κανε 1-3 όπου ήταν και το τελικό σκορ.
Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Ντούρας ακύρωσε δυο γκολ των γηπεδούχων  υποδεικνύοντας και στις δυο περιπτώσεις επιθετικό φάουλ ενώ μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Τέκου

Καλοχώρι Παντείχι:
Βάβος, Καραμπάς Χρυσ, Μάλλιαρης(64'Τέκος,86'λ.τρ Κουτρούμπας), Καραμπάς Κ(76'Δημουλάς), Στράντζαλης, Τουρχανάι, Ίσσαρης, Λούκας, Τζώρος, ΚαραμπάςΘ, Σαμπάνης.

Προποντίδα:
Κουσκούτης, Αντωνίου, Σιμιτζής(74'Σπρίνγκερ), Τσιαρβούλας, Μωραϊτης(86'Μπαχνοβέι), Πύθουλας, Κυτίνος, Μπόζντα, Νιάφας(46'Βαρελάς), Κοτσαλάς, Σταθόπουλος.