Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πεντάρα ο Ελλήσποντος!

Με πέντε γκολ φιλοδώρισε ο Ελλήσποντος την ομάδα του Βατώντα και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Β κατηγορίας του δευτέρου ομίλου της Εύβοιας.
Από την άλλη η ομάδα του Βατώντα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες και δεν μπόρεσε να ήταν ανταγωνιστικ απέναντι στους πρωτοπόρους.
Στο 10' ο Ελλήσποντος κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα χτυπητέ σε χέρι αμυντικού του Βατώντα και ο κύριος Βράκας το καταλόγισε άμεσος.
Ο Αγγελάκης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0!
Στο 35' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Οικονόμος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής(2-0).
Στην επανάληψη η ομάδα του Βαγγέλη Ζέρβα προσπάθησα να κάνει κάτι καλό χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Στο 70' οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι όταν ο Κορίτας με προβολή κανε το 2-1.
Η χαρά των φιλοξενουμένων δεν κράτησε για πολύ και δυο λεπτά αργότερα στο 72' ο Βλάχος με εξαιρετικό πλάσε έκανε το 3-1 "κλειδώνοντας" το παιχνίδι.
Στο 80' και στο 86 την σκυτάλη πάρε ο Παπίλας για την ομάδα του Ελλησπόντου και με τα δυο προσωπικά του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Ελλήσποντος:
Σαλεμής, Kολιόπουλος Χρ., Νάτσης, Κολιόπουλος Κων.(80' Τζήμας), Θωμόπουλος, Παπίλας, Νικολάου, Αγγελάκης, Στρατής(61' Νόνας), Οικονόμου, Κολιόπουλος Βασ.(69' Βλάχος).


Αστέρας Βατώντα:
Μπαμπουκλής, Νικολάου, Τσώκος(46' Βαλήλας), Κορίτας, Ρίζος, Τσάγκας(65' Πατερίτσας), Μπεγιάζι(71' Παπαδόπουλος), Αϊβαλιώτης, Μιχαηλίδης, Σακκάς, Σταματίου.