Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στέψη στο 87΄ για τον ΑΟ Χαλκίς

Ο Δήμου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 87΄ χάρισε στον ΑΟ Χαλκίς τη νίκη επί του ΑΟΝΑ με 1-0 και σφράγισε το πρωτάθλημα για τη περίοδο 2014-2015. Οι "νερατζούροι" μετά από μια χρονιά που απέδειξαν ότι έχουν τη καλύτερη ομάδα στη κατηγορία πανηγύρισαν πρόωρα το τίτλο σ' ένα επεισοδιακό παιχνίδι.
Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ξύπνησαν του 200 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Ενωσιακού" καθώς τα πρηγούμενα  δεν υπήρξε ούτε μια φάση άξια αναφοράς.
Στο 86΄ο Βαλκάνος με ατομική ενέργεια κέρδισε φάουλ στη γραμμή της περιοχής των φιλοξενούμενων (οι γηπεδούχοι διαμαρτύθηκαν ότι η ανατροπή έγινε μέσα στη περιοχή) και Δήμου με έξυπνη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ευαγγελινού. 
Το γκολ αυτό ξεσήκωσε παίκτες και φιλάθλους του ΑΟ Χαλκίς που το πανηγύρισαν έξαλλα. Στη συνέχεια της φάσης όλη η Αρτάκη έπεσε πάνω στο γενικό αρχηγό της Χαλκίδας Βασίλη Καρλατήρα που φαίνεται ότι κάτι είπε. Ο Σέγκος απέβαλε το παράγοντα των γηπεδούχων ο οποίος κατά τη έξοδο του δέχθηκε επίθεση από τον Ορφέα Ζήση που τον έπιασε από το λαιμό και τον κλώτσησε. 
Ο αγώνας ξεκίνησε με 5λεπτη καθυστέρηση χωρίς να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ποδοσφιριστές ένα κουβάρι να σηκώνουν στα χέρια το Γιώργο Λάμπρου και να γιορτάζουν το πρωτάθλημα μπροστά στην εξέδρα.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): 
Μόνος, Κοροβέσης, Θωμάς, Καραμπάς, Γκίτσαλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (72΄Σμυρναίος), Βαλκάνος, Τσιβίκας (93΄Αυλωνίτης), Ανέστης (85΄Φιλιππίδης), Δήμου   
ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος):
Ευαγγελινός, Ντούκα, Μπελίτσος, Φωτιάδης, Λούκας (82΄Ζήσης), Καραλής (70΄Κονόμι), Γίγας, Καραχάλιος, Χρόνης, Μακαντάσης, Χασανλάρι.
Ακούστε δηλώσεις του Προέδρου του ΑΟ Χαλκίς κ Καρυστινού



>