Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χρυσό βαθμο το Αυλωνάρι μέσα στην Ερέτρια

Πολύτιμο βαθμό πήρε το Αυλωνάρι μέσα στην Ερέτρια από τον Απόλλωνα σε ένα αγώνα που στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή,κατάφεραν να προηγηθούν, δέχθηκαν μετά από οκτώ λεπτά την ισοφάριση αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με σωστή διχείριση όχι μόνο κράτησαν την ισοπαλία αλλά έχασαν και δυο μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουν ακόμα και  με την νίκη από το Δημ γήπεδο Ερέτριας.
Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων ξεκίνησε ο αγώνας. Ο Απόλλων άρχισε να βρίσκεται πιο συχνά στα καρέ του Χροναίου ο οποίος δεν κινδύνεψε ουσιαστικά στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Στο 22' ο Απόλλων απείλησε με μια εκτέλεση φάουλ το Αυλωνάρι, ενώ στο 31' η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε όταν ο Κούτρας με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 39' το Αυλωνάρι ισοφάρισε τον αγώνα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ηλία ο Μητακίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Φραγγής πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και στον Φουρμούζη και κατέληξε στα δίχτυα 1-1.
Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με σωστή αμυντική τακτική κρατούσαν μακριά τους επιθετικούς της Ερέτριας και με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να απειλήσουν τον Μητακίδη.
Στο 48' οι γηπεδούχοι απείλησαν όταν δυνατό σουτ έδιωξαν οι αμυντικοί του Αυλωναρίου σε κόρνερ
Στο 63' το Αυλωνάρι έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Βογιατζής μόνος του απέναντι από τον Μητακίδη πλάσαρε πάνω στον Μητακίδη.
Στο 66' ο Μεμάϊ απέφυγε μέσα στην περιοχή τους αμυντικούς πλάσαρε από κοντά ελάχιστα άουτ.
Στο 84' το Αυλωνάρι έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κοτρόζος (απο ελεγχομενη θεση οφ-σαϊντ) επιχείρησε να τον πλασάρει αλλά ο Μητακίδης έπεσε στα πόδια του κι έσωσε την εστία του.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 1-1 με το Αυλωνάρι στο Β' μέρος να χάνει δυο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει ακόμα και την νίκη μέσα στην Ερέτρια.

Απόλλων Ερέτριας: Μιχ Βλάχος.
Μητακίδης, Φορμούζης, Λιατίφης, Βελαέτης, Κούτρας, Κοκκάλας, Αγραφιώτης (46' Τόρα), Ρωμανός, Μεμάϊ, Παριανός(86" Ευγενιου), Μώρος (69΄Μαυρίδης).




ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ. Τόγιας
Χροναίος, Μπρεγκανάκου, Βασιλείου Β (80΄'Τζελίλι), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Δ, Δημάς, Μαρούλης, Βογιατζής (71΄Κοτρόζος), Ηλιας(92΄Σατυρης)