Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιρασιά σε όλα στο Προκόπι.


Δόξα Προκοπίου και ΑΠΚΟ Δροσιάς μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο γήπεδο ''ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ' σε ένα αγώνα φτωχό σε φάσεις, που στο τέλος είχε ενδιαφέρον, όπου σημειώθηκαν και τα δύο γκολ του αγώνα. Προηγήθηκε η ομάδα της Δροσιάς και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι.
Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και λίγα σουτ που όμως δεν ανησύχησαν τους δυο γκολκίπερ. Έτσι το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, αλλά ήταν ακίνδυνοι. Μετά το 60' η Δόξα ισορρόπησε το παιχνίδι που πήρε γρήγορο ρυθμό αλλά και πάλι οι φάσεις ήταν λιγοστές. Φθάσαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Ήταν το 87' όταν ο Λίφο, (χρυσή αλλαγή του κ Αντωνόπουλου) δέχθηκε πάσα μέσα στην περιοχή και με δυνατό πλασέ παραβίασε την εστία του Παμφίλη γράφοντας το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό 88' όταν ο Πουλιπούλης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε, καταλογίστηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κουτσουφλάκης ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Δόξα Προκοπίου:

Παμφίλης, Μορφούλης Γ, Πουλιπούλης, Ανδρέου Σ (46' Μούντριζας), Καλάης, Κανελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Μορφούλης Θ, Κουτσουφλάκης, Γεργίου, Δημάκος(77' Σταμούλος).

ΑΠΚΟ Δροσιάς:
Παπακωνσταντίνου, Τσούτης Ειρ, Ματζούνης, Κηπιώτης, Τσούτης Θ, Γκάγκαρης, Βοϊλάκης (46' Σφυρόπουλος), Φρυγανάς (72' Λίφο), Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος, Λάμπρου (66' ΜΚάλιαρης).