Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη σταθμός η Αυλίδα επι του Ολυμπιακού Χαλκίδας

Νίκη σταθμός για την συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε ο ΑΟ Αυλίδας με 2-0 επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας. Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο ο αγώνας με αρκετή δύναμη και τις δυο ομάδες να παίζουν παιχνίδι κέντρου αλλά μετά το εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν καλύτερα πατήματα και είχαν ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Ισορρόπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο  η Αυλίδα η οποία είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 39'.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20' για τον Ολυμπιακό όταν δυνατό σουτ του Σκριβάνου Π. ανάγκασε τον Αραβανή να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Η απάντηση της Αυλίδας ήρθε στο 23' όταν ο Στέργκου έφυγε προς την μεγάλη περιοχή, τον ανέτρεψε ο Μαστροκώστας ο οποίος δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα, ένα φάουλ που εκτέλεσε ο ίδιος αλλά τα σώματα των αμυντικών απέκρουσαν την μπάλα. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι στην φάση της ανατροπής διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι η κάρτα που έπρεπε να δει ο Μαστροκώστας ήταν η κόκκινη αφού ήταν τελευταίος παίκτης.
Στο 39' οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ όταν αλλεπάλληλα σουτ των Πατρινού - Στέργκου απέκρουσε  ο Αγριόδημος. Αυτές ήταν οι φάσεις του πρώτου μέρους που έστειλε τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια με 0-0
Στην επανάληψη, ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα παίχθηκε γρήγορο ποδόσφαιρο και η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Ολυμπιακό στο 56' όταν ο Βρέττος πλάσαρε αλλά ο Αραβανής μπλόκαρε.
Στο 64' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν κέρδισαν φάουλ το εκτέλεσε ο Βυσβίνης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγριόδημου ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε με μια ευκαιρία τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Τζάβρας πλάσαρε τετ-ατε αλλά έσωσε την εστία του ο Αραβανής.
Στο 79' ο Λεονάρντο έφυγε μόνος του ανατράπηκε από τον Αγριόδημο, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα που πανηγύρισαν έξαλα οι γηπεδούχοι που πήραν μια βαθιά ανάσα  
ΑΟ Αυλίδας: Παν Τοκπασίδης
Αραβανής, Τζαφέρος, Δουρδουβέλας, Ζαζάς, Καρβέλης, Κάκιος, Λεονάντο, Προβής, Γιαλός Σαμαρτζής, Πατρινός
Ολυμπιακός Χαλκίδας: Ιωαννίδης-Τσιμιχόδημος.
Αγριόδημος, Βρέττος,Δήμου, Αγγελάτος, Μουσάϊ, Μπασινάς, Τζάβρας, Μαστροκώστας, Ευσταθίου, Σκριβάνος Π Δ., Παπαδέδες

>