Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη με ανατροπή πρωταθλητή ο ΑΟ Ζάρητρα

Για άλλη μια φορά ο ΑΟ Ζάρητρα πιστοποίησε και την βαθμολογική θέση που κατέχει και την ψυχή που βγάζει μέσα στο γήπεδο και κατάφερε μέσα στο γήπεδο του με δυο γκολ που σημείωσν δυο δεκαεπφάχρονοι αθλητές του κάνοντας την ανατροπή να πάρει την νίκη από τον Μιαούλη Φύλλων και εκμεταλλευόμενος και την ισοπαλία του Αμαρυνθιακού να ξεφύγει 6 βαθμούς και να έχει μαξιλαράκι ασφαλείας και περιθώριο ακόμα και με δυο ήττες στους επόμενους τρεις τελευταίους αγώνες να στεφθεί πρωταθλητής.
Με πλήρη υπεροχή των γηπεδούχων ξεκίνησε ο αγώνας και μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά σε μια ξαφνική αντεπίθεση ο Μιαούλης άνοιξε το σκορ και προηγήθηκε 0-1 με τον Καλαβρή μετά από λάθος της άμυνας των Ζαράκων .
Στο 25' οι γηπεδούχοι που πίεζαν είχαν δοκάρι σε σουτ τουΓ Πέππα και τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχαν την ισοφάριση με ένα φοβερό σουτ του Γ. Πέππα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στην επανάληψη η υπεροχή των Ζαράκων ήταν καθολική και στο 79' ήρθε το γκολ της νίκης, το γκολ του τίτλου θα λέγαμε όταν ο Βαγγ. Γκίκας πλάσαρε δυνατά, απέκρουσε ο γκολκίπερ του Μιαούλη και ο επερχόμενος Δ Πάλλης μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.