Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κρατά καλά την κορυφή ο ΑΟ Αιδηψού.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση ο ΑΟ Αιδηψού κρατά καλά το τιμόνι της κορυφής τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Με 4-1 πήρε την νίκη από τον Ολυμπιακό Λίμνης, παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.
Με πέναλτι και αποβολή ξεκίνησε ο αγώνας όταν στο 5' ο Στέφος απέκρουσε την μπάλα που είχε κατεύθυνση τα δίχτυα, πήρε την κόκκινη κάρτα και φυσικά  το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο Ν Αναγνώστου που ήταν άστοχος χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Στο 26' όμως ο Μ. Αναγνώστου βρήκε στόχο με μια ψηλοκρεμαστή σέντρα σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδήμου ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 33' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με κοντινό πλασέ του Μπιμπάϊ 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49' ο Αθανασίου που απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του διαμόρφωσε το 3-0.
Στο 54' ο Ολυμπιακός μείωσε το σκορ με απ' ευθείας φάουλ του Αλεξίου 3-1
Στο 61' μετά από σέντρα του Μ. Αναγνώστου ο Φώτου Χρ με κεφαλιά θα πετύχει το τελικό 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΟ Αιδηψού:
Ψαρράς, Χατζής, Καπλανάϊ,(74' Φώτου Κ), Δημητρίου, Φώτου Γ Χρ, Αθανασίου(77' Χασανδρινός), Αναγνώστου Ν, Αναγνώστου Αθ Μιχ, Μπιμπάϊ, Αναγνώστου Γ Μιχ, (61' Βασιλείου), Φώτου Ευστρ.

Ολυμπιακός Λίμνης:
Παπαδήμος, Καλίτσης, Καταραχιάς, Στέφος, Τσούπρος, Σαράντης, Μαναρίτσας, Καρατζούδης, (80' Καψάλας),Γιαννακούλας, (83' Βασιλείου), Αλεξίου, Μακρής( 39' Ευσταθίου)