Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξακολουθεί να παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης η ΑΕΚ Ν. Πύργου (Φωτορεπορτάζ)

Με το τρίποντο της νίκης έφυγε σήμερα η ΑΕΚ Νέου Πύργου και εξακολουθεί να παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, κρατώντας την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αιδηψό. Ο τίτλος τελικά θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα, μιας και ο ΑΟ Αιδηψός νίκησε και παραμένει στην κορυφή.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και επικράτησαν στο πρώτο μισάωρο χάνοντας ευκαιρίες αλλά πετυχαίνοντας και το πρώτο τους γκολ. Στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όμως οι παίκτες του Βαγγέλη Μπεκάκου «έκατσαν» και έδωσαν χώρο στον Άρη που όχι μόνο απείλησε την εστία του Μπαρμπούνη, αλλά ισοφάρισαν στο 38΄ και παραλίγο να προηγηθούν στο 42΄.
Οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» στο δεύτερο μέρος και με συνεχείς επιθέσει, κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που τους έδωσε το τρίποντο, χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες για πιο ευρύ σκορ κυρίως λόγω κακής "χρήσης" της μπάλας.

Φάσεις του αγώνα
5΄  Σουτ Λυσσέα από κοντά βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Σταματίου.
15΄ Ο Νταής εκτελεί κόρνερ που βρίσκει το κεφάλι του Μαργέτη και από εκεί τα δίχτυα του Σταματίου, γράφοντας το 1-0.
19΄ Δυνατό σουτ του Καψάλα τερματίζει στο εξωτερικό των διχτυών της Αγίας Άννας.
22΄ Σουτ Λυσσέα κοντράρει σε πόδι αμυνόμενου και καταλήγει σε κόρνερ λίγο πάνω από το οριζόντιο.
25΄ Σουτ Καμπάνταη βγαίνει λίγο έξω από το κάθετο.
32΄  Ο Καμπάνταης μπαίνει στην περιοχή τριπλάροντας αμυνόμενους, αλλά ο Σταματίου σώζει πέφτοντας στα πόδια του και κλέβοντας την μπάλα.
38΄ Σε μια από τις λίγες επιθέσεις του Άρη ο Τσακνάκης βρέθηκε σχεδόν τετ α τετ με τον Μπαρμπούνη και εύκολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια 1-1.
42΄ Ο Δημήτρενας δίνει έξυπνα στον Αλοϊζο που από κοντά σουτάρει αλλά με μια εκπληκτική απόκρουση ο Μπαρμπούνης του λέει «όχι».
53΄ Η δυναμική της ΑΕΚ Νέου Πύργου της δίνει κόρνερ που εκτελεί ο Νταής και ο οποίος με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα απευθείας στα δίχτυα του Σταματίου, δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους 2-1.( το γκολ τελικά το πέτυχε ο Β. Λυσσέας, πραγμα που αναφαιρετε και στο φυλλο αγώνος και μάλιστα κοιτάζοντας προσεκτικά τις φωτογραφίες που τραβήξαμε πρέπει να ειναι έτσι)
60΄ Πάσα του Καμπάνταη στον Καψάλα που σουτάρει και στέλνει την μπάλα στο εξωτερικό των διχτυών του Άρη.
81΄ Ωραία προσωπική προσπάθεια του Ξυράφη καταλήγει στα χέρια του Σταματίου.
89΄ Συνδυασμένη προσπάθεια Ντέντη – Καψάλα φέρνει την μπάλα στον Νταή και από εκεί ελάχιστα άουτ.

ΑΕΚ Νέου Πύργου
Μπαρμπούνης, Κριάρης, Στεφανής, Νταής, Μαργέτης, Καψάλας, Ντέντης, Λυσσέας, Καμπάνταης (76΄ Παπαδιώτης), Καραβάς, Ξυράφης

Άρης Αγίας Άννας
Σταματίου, Τριανταφύλλου (64΄ Σταθαράς), Σκοπελίτης, Δροσούνης, Αλμπάνης, Κωνσταντός, Γιαβάσης, Τσακνάκης, Αμελαδιώτης, Αλοϊζος, Δημήτρενας

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Νικολάου - Μουρτίκας

(ΔΕΙΤΕ το  ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)