Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 5 Απριλίου 2015: Νίκη στις καθυστερήσεις για την Καστέλλα

Σε ένα καλό και ποιοτικό αγώνα ο ΑΠΟ Καστέλλας κατάφερε να βγει νικητής στις καθυστερήσεις και να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την άνετη παραμονή του απέναντι σε ένα Ταμυναϊκό που αν και από το 22' έπαιζε με δέκα παίκτες κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια και να δεχτεί στις καθυστερήσεις το γκολ με το οποίο έφυγε ηττημένος από την Καστέλλα με 2-1.
Με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή ξεκίνησε ο αγώνας όταν ο Μανδράκας στο 9' σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από σώματα αμυντικών.
Στο 20' ο Μήτρου μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Ντουρέκα, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και μάλιστα αποβλήθηκε στην φάση αυτή ο γκολκίπερ του Ταμυναϊκού αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Μετά από τέσσερα λεπτά το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κηρόπουλος ανοίγοντας το σκορ 1-0. Για την φάση του πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν οι του Ταμυναϊκού.
Στο 28' ο Λαφαζάνης τετ-ατε πλάσαρε αλλά ο Κότσαρης έσωσε την εστία του.
Στο 43' ο Σταμέλος από κλή θέση έπιασε δυνατό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στις καθυστερήσεις ο Ταμυναϊκός ισοφάρισε όταν κέρδισε φάουλ , ξεκίνησε να το εκτελάσει ο Γ Τσαλιαγός, πέρασε πάνω από την μπάλα και ο Καρατζάς που σούταρε άφησε άγαλμα τον Κηρόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στην επανάληψη και μετά το 70' οι γηπεδούχοι άρχισα να πιέζουν για να πετύχουν δεύτερο γκολ και μάλιστα μετά το 80' η πίεση τους ήταν ασφυκτική και στο 92' κατάφεραν να πάρουν την νίκη όταν ο Κηρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από την εστία του, η μπάλα έφθασε στον Ταψή που την βρήκε με το κεφάλι στέλνοντας την στα δίχτυα του Κότσαρη που αιφνιδιάστηκε σημειώνοντας το γκολ της νίκης για την Καστέλλα. 2-1.

ΑΠΟ Κασέλλας:
Κηρόπουλος, Ταψής, Κεχαγιάς,Ταυρής, Σπανός, Μπασινάς, Μήτρου, Γιούλης, Λαφαζάνης, Σέγκος (45'Ματράκας), Τσούτσης(87' Χασάνδρας).

Ταμυναϊκός:
Ντουρέκας, Ιωαννίδης, Κρόκος, Καρατζάς, Λύκος Δήμος (24' Κότσαρης Γκολκ), Πιλάτης, Σταμέλος, (75' Γκαβός), Κούρτης, (70' Λύκος Μ), Τσαλιγκός Β, Τσαλιαγκός Γ, Μανδράκας.

 Ρεπορτάζ: Σπυρος Βαβουλιώτης.