Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χωρίς Ματζάνα στην ηγεσία και με νέα μέλη στο ΔΣ συνεχίζει ο ΑΟΝΑ

Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο όσον αφορά στην επόμενη ημέρα του αθλητικού ομίλου νέας Αρτάκης. Μετά και την χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τα δεδομένα έχουν ως εξής:

    A)  Ο Νίκος Ματζάνας δεν θα συνεχίσει στην προεδρία του ομίλου, θα παραμείνει όμως κοντά στην ομάδα και θα συμμετέχει στο νέο ΔΣ.

   B) Η κίνηση παλιού προέδρου της ομάδας, καθώς και οι φήμες για έλευση επενδυτών δεν προχωρούν και η σύνθεση του νέου ΔΣ θα συγκροτηθεί από τα παλιά μέλη συν 2-3 νέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν παρά την απογοήτευση που επικρατεί από το ελάχιστο ενδιαφέρον παραγόντων και πολιτών της πόλης την επόμενη εβδομάδα θα συγκροτηθεί το νέο ΔΣ της ομάδας. Την κίνηση αυτή συντονίζει ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΟΝΑ Ιορδάνης Μαύρος ο οποίος θα είναι και νέο μέλος του ΔΣ και δεν αποκλείεται να έχει και ηγετική θέση στη νέα σύνθεση. Νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο θα είναι και Στράτος Καρακώστας.  

Στη χθεσινή συγκέντρωση αποφασίστηκε επίσης η μείωση του μπάτζετ της ομάδας που στόχο δεν θα έχει τον πρωταθλητισμό, αλλά μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Οι 15-20 περίπου άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον ΑΟΝΑ συναποφάσισαν να βάζουν όλοι από ένα συγκεκριμένο, ποσό κάθε μήνα και ότι την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν ξανά για να μοιραστούν οι ρόλοι στο νέο ΔΣ.