Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διαψεύδει η Κύμη


Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει σενάρια που βγήκαν στη δημοσιότητα σχετικά με ενδιαφέρον της Κύμης για τους Πελεκάνο και Τσαλδάρη, έβγαλε η νεοφώτιστη ομάδα της Α2. Παράλληλα, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση πως μόνο μέσα της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας γίνονται γνωστά τα νέα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Κύμης:
“Είδαμε έκπληκτοι σήμερα σε ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι η ομάδα μας ενδιαφέρεται για τους καλαθοσφαιριστές Μιχάλη Πελεκάνο και Δημήτρη Τσαλδάρη. Καταρχάς διαψεύδουμε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ευφάνταστο σενάριο, αφορμής δοθείσης όμως θέλουμε να καταστήσουμε σαφή κάποια πράγματα.

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου μας έχουν χρεώσει συζητήσεις με πάνω από δέκα παίκτες, χωρίς να ισχύουν οι περισσότερες από αυτές. Χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τα αθλητικά σάιτ, τα οποία θεωρούμε ότι προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους κάτω από αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες, πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα σενάρια εξυπηρετούν «παιχνίδια» στα οποία δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε.Είναι απόφαση μας να πληροφορούμε τους φίλους της ομάδας μας και την κοινή γνώμη για τις κινήσεις μας μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας  και μέσω δελτίων τύπου που στέλνουμε σε όλα τα αθλητικά σάιτ. Όλα αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση,

το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης”.