Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βόμβα Καρυστινού: "Εφοπλιστής ενδιαφέρεται για τον ΑΟ Χαλκίς"

Η μεγάλη δυναμική του ΑΟ Χαλκίς με την με την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στην διαδικασία των μπαράζ φέρνει επενδυτές. Όπως τόνισε ο Τάσος Καρυστινός κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης υπάρχει εκφρασμένο ενδιαφέρον τόσο από εφοπλιστή όσο και από άνθρωπο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην Αθήνα να αναμιχθούν στα κοινά του συλλόγου.

Μάλιστα οι επαφές των δυο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και οι υποψήφιοι επενδυτές θα βρεθούν την επόμενη Τετάρτη στην πόλη προκειμένου να καταθέσουν το πλάνο τους ενώπιον της γενικής συνέλευσης. Τα σχέδια των υποψηφίων επενδυτών είναι μεγαλόπνοα και περιλαμβάνουν πλάνο 3ετίας-4ετίας που το τέλος του και αν όλα έχουν κυλήσει ομαλά θα βρει την ομάδα στην Α΄εθνική !!!

Η γενική συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε και το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου όπου ο πρόεδρος ζήτησε ισχυρή συμμετοχή από τους φιλάθλους προκειμένου να αναδειχθεί η δυναμική της ομάδας. Παράλληλα επισήμανε ότι θα πρέπει να υπάρχει και plan b ώστε αν κάτι δεν προχωρήσει να μπορέσει το νέο ΔΣ να τρέξει την ομάδα στην Γ΄εθνική.