Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξέμεινε στον άσσο.

Για δυο ή τρεις τερματοφύλακες θα πρέπει να κινηθεί ο ΑΟ Χαλκίς καθώς από την 3αδα τερματοφυλάκων που διέθετε έχουν αποχωρήσει οι Μόνος και Βασιλείου, ενώ παίζεται η παραμονή του Οικονομίδη. Ο Γιώργος Μόνος μετά και τη 2η συνάντηση που είχε ενημέρωσε τους διοικούντες ότι δεν αποδέχεται την πρόταση που του έγινε και πλέον συζητάει με άλλες ομάδες το μέλλον του.

Ο 26χρονος γκολκίπερ δεν καίγεται να εξαργυρώσει την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε και πρόσφατα απέρριψε μια εξωπραγματική για την εποχή πρόταση από τον Ιάλυσο καθώς η μετακόμιση στη Ρόδο είναι αδύνατη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η συνέχεια του καλοκαιριού θα δείξει που θα αγωνισθεί φέτος ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος, αλλά και σύμφωνα με την ιστοσελίδα pamebala.gr κορυφαίος της στερεάς στους αγώνες μπαράζ.

Ο Σπύρος Οικονομίδης είναι και αυτός ελεύθερος (έχει το δελτίο στα χέρια του όπως και ο Μόνος) και τις επόμενες ημέρες θα δούμε που θα καταλήξει. Τον διεκδικούν η Αυλίδα και η Δροσιά ενώ σήμερα θα απαντήσει στην πρόταση του ΑΟΧ. , με το ενδεχόμενο παραμονής του να είναι ανοιχτό.

Ο Χαράλαμπος Βασιλείου που αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο από την U 20 του Ηρακλή Ψαχνών ως 3ος και επένδυση για τον μέλλον θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Ελλήσποντο. Ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι του Οικονομίδη η Χαλκίδα προχωράει στον δανεισμό του Ντουμάνη. Ο πορτιέρο της Προποντίδας που πέρυσι αγωνίσθηκε δανεικός στη Δροσιά θέλει πολύ να επιστρέψει στον ΑΟ Χαλκίς και όπως όλα δείχνουν θα ξαναφορέσει τη φανέλα του.