Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κοντά σε φιλικό με την Κ-20 της ΑΕΚ ο ΑΟ Χαλκίς

Ο ΑΟ Χαλκίς προσπαθεί να κλείσει φιλικό με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο, με τον Γιώργο Λάμπρου να περιμένει να φιξαριστεί ο αγώνας. Οι «νερατζούρι» πάντως ακόμα και αν δεν παίξουν με την ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να βρουν άλλη ομάδα   προκειμένου να κρατήσουν αγωνιστικό ρυθμό.

Στα μεταγραφικά ο προπονητής περιμένει 3-4 ποδοσφαιριστές για να ολοκληρώσει το ρόστερ. Στη θέση του τερματοφύλακα ακούγεται το όνομα του Βαγγέλη Μπαλασάκη που έχει αγωνισθεί 4 χρόνια στον Αστέρα Μαγούλας και τη φετινή χρονιά από 6 μήνες σε Παναχαϊκή και Λάρισα. Στη θέση του σπόπερ υπήρξαν συζητήσεις με τον Θανάση Παλαιολόγο, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό. Ο Κυριάκος Τσίγκρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στις προπονήσεις του ΑΟΧ, καθώς η παραμονή του στην Ελευσίνα είναι ανοιχτή.

Παράλληλα από εχθές ενσωματώθηκε κανονικά ο Κουρλός, ενώ μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί για την εμφάνιση ποδοσφαιριστών όπως ο Καμπιώτης που προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία και αρθροσκόπηση  στο γόνατο,  όμως δείχνει να επανέρχεται σε πολύ καλή κατάσταση.