Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νέο Προπονητικό δίδυμο στον ΑΟ Ωρεών. Δηλώσεις του Νίκου Μαυρούτσικου

Η ομάδα των Ωρεών ξεκίνησε και αυτή την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Σημαντική αλλαγή για την ομάδα, αυτή της αλλαγής προπονητή, μιας και ο Θανάσης Γουρνάς, όπως όλοι ξέρουμε, από φέτος έχει αναλάβει την ΑΕ Ιστιαίας.
Μιλήσαμε με τον Νίκο Μαυρούστικο, Γραμματέα της ομάδας ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο εν ώρα προπόνησης και ο οποίος μεταξύ άλλων μας είπε:
« Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας στις 16 Αυγούστου  και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μιας και η συμμετοχή είναι μεγάλη.  
Είναι σημαντικό ότι δεν έχει φύγει κανένας παίκτης από την ομάδα μας. Ίσως να  δώσουμε έναν μόνο μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως και πιθανά θα ανακοινώσουμε και τα νέα μέλη μας. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να το κάνουμε, μιας και τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα τίποτα»
Και συνεχίζει ο κ. Μαυρούτσικος: «Η ομάδα φέτος λειτουργεί με νέο Προεδρείο. Να σας πω και τη σύνθεσή του. Φέτος στα ηνία έχουμε άρωμα γυναίκας, μιας και Πρόεδρος είναι η Ιωάννα Πηλίτση. Γραμματέας είμαι εγώ, Αντιπρόεδρος ο Αντώνης Πατσής, Ταμίας η Γεωργία Καλαφάτη και μέλη είναι ο Γιάννης Δαμασκάκος (που εκτελεί χρέη Γενικού Έφορου), ο Κώστας Παυλάκης και ο Δημήτρης Πανταζής. 
Εκτός από το νέο Προεδρείο όμως έχουμε και νέο δυναμικό στη θέση του προπονητή. Για να είμαι κυριολεκτικός, έχουμε προπονητικό δίδυμο, μιας και τη θέση έχουν αναλάβει από κοινού οι Βαγγέλης Μούστος και Γιάννης Αθανασίου
Τα παιδιά αυτά είναι παιδιά δικά μας, παιδιά του Θανάση Γουρνά και αναλαμβάνουν βαριά ευθύνη μετά την αποχώρησή του, μετά τη Γουρνά εποχή θα λέγαμε. 

Θα βαδίσουμε και αυτή τη χρονιά με το ίδιο σκεπτικό, στηριζόμενοι στα δικά μας παιδιά, στα νέα παιδιά του χωριού μας. 
Στόχος μας και φέτος όπως και κάθε χρόνο, είναι όχι απλά να έχουμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας, αλλά και να πρωταγωνιστούμε, αν και δεν μας αρέσει να λέμε μεγάλα λόγια».