Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΠΚΟ

Από εχθές Τετάρτη 20 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΠΚΟ Δροσιάς με την καινοτομία της δημιουργίας γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου για πρώτη φορά. Οι διοικούντες του συλλόγου της Ανθηδόνας δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα φυτώρια του συλλόγου και για τον λόγο αυτό επικοινωνούν με πολλούς τρόπους την έναρξη της περιόδου. Τα τμήματα που λειτουργούν είναι νέων, παίδων, παμπαίδων, τζούνιορ, προτζούνιορ καθώς και γυναικείο τμήμα.

Προπονητές είναι ο Δημήτρης Δεληγιάννης κάτοχος διπλώματος uefa Β και ο γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο Γιώργος Σταμούλης, με τεχνικό διευθυντή τον Γιάννη Λιάκο. Υπεύθυνοι των ακαδημιών είναι οι Σπύρος Σουλιωτάκης, Βασίλης Νεστορίδης και Φώτης Γεωργάτσωνας. Η επίσημη "πρώτη"  των τμημάτων είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο γήπεδο της Δροσιάς.

Ο ΑΠΚΟ προσκαλεί όλους τους γονείς και τα παιδιά από 5-15 ετών να παρακολουθήσουν, να μάθουν σωστά και να απολαύσουν το ομορφότερο άθλημα του κόσμου, το ποδόσφαιρο. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6943 638705 και 6972 281557