Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Μιαούλης 2-1 τον άχτιστο Ηρακλή Ψαχνών στο κύπελλο.

Ο Μιαούλης φύλλων έβγαλε έξω από το κύπελλο τον Ηρακλή Ψαχνών σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί απέναντι στον άχτιστο Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας με 2-1.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον ΗΡΑ στο 29' όταν ο Ντέντης βρέθηκε απέναντι από τον Τζάβαρη αλλά πλάσαρε άουτ.
Η απάντηση ήρθε από τους γηπεδούχους  στο 30' όταν από λάθος των αμυντικών του Ηρακλή Ψαχνών ο Γιαννουκάκος πήρε την μπάλα και πλάσαρε τον Βασιλειάδη  του ΗΡΑ σημειώνοντας το 1-0.
Παρα λίγο στο 36' οι γηπεδούχοι να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα πάλι από λανθασμένη ενέργεια των αμυντικών του Ηρακλή αλλά ο Καρβελας πλάσαρε από κοντά άουτ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν στην προσπάθεια να αποκρούσει με κεφαλιά ο Τουλούμης με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 1-1.
Στο 61' ο Καρκασίνης πλάσαρε από κοντά αλλά ο Τζάβαρης  έσωσε την εστία του.
Ο Μιαούλης πίεσε για την συνέχεια είχε τον έλεγχο και κατάφερε στο 88' με σκόρερ και πάλι τον Γιαννουκάκο να σημειώσει το 2-1 και να στείλει τον Μιαούλη Φύλλων στην κλήρωση της Παρασκευής για την 3η φάση του κυπέλλου Ευβοίας.
 
Μιαούλης Φ  (Βουγιούκας Δημ.):
 Τζάβαρης, Μπούλιος Γ., Μπιτζανάκης , Σεπετής (21′  Τουλούμης ), Τουλούμης Παν., Μπούλιος  (55′  Ζαχαριάς), Μακρής (71′ Βουγιούκας), Σαλεμής, Γιαννουκάκος, Καλαμιώτης, Καρβελάς.
Ηρακλής Ψ (Μωϋσιάδης Ιωαν.):
 Βασιλειάδης, Σκιγκόπουλος, Δούλος (46′ Κόκκαλης), Ρόγκας, Ντέντια, Γκούρλας, Ντέντης, Σενάι, Μουτουσίδης (46′ Πανάγου, 70′  Χασαπίδης), Κρίστο, Καρκασίνας.